Închide meniul

Rapid a anunţat amicale tari în cantonamentul din Austria! Slavia Praga, printre adversarele „giuleştenilor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2022, 16:25

Rapid a anunţat amicale tari în cantonamentul din Austria! Slavia Praga, printre adversarele „giuleştenilor

Rapid a anunţat amicale tari în cantonamentul din Austria

Jucătorii lui Rapid, în timpul unei partide/ Hepta

Rapid a anunţat echipele cu care vor disputa meciuri amicale în cantonamentul din Austria. Slavia Praga, fosta echipă a lui Nicolae Stanciu, se numără printre adversarele „vişiniilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se va reuni pe 13 iunie, pentru a începe pregătirile pentru noul sezon, care va lua startul pe 16 iulie. Echipa antrenată de Adrian Mutu va disputa un cantonament de pregătire în Austria, în perioada 26 iunie – 6 iulie.

Rapid a anunţat amicale tari în cantonamentul din Austria

Giuleştenii urmează să se reunească, în vederea pregătirii noului sezon. Rapid ţinteşte să se califice în play-off, după ce sezonul trecut nu a reuşit să termine în primele şase clasate din Liga 1.

Pe 26 iunie, rapidiştii vor pleca în Austria. Până atunci, de pe 15 iunie, timp de o săptămână, vor disputa un cantonament în ţară, la Curtea de Argeş.

Primul meci pe care Rapid îl va disputa în Austria va fi pe 29 iunie, în compania celor de la Sankt Polten, echipă de ligă secundă din liga austriacă. În continuare, pe 1 iulie, giuleştenii îi vor întâlni pe polonezii de la Cracovia, unde evoluează Virgil Ghiţă, Cornel Râpă şi Sergiu Hanca. La doar o zi distanţă, Rapid o va întâlni pe LASK Linz, tot din Austria. Austriecii au încheiat sezonul trecut pe locul 9, însă au ajuns până în optimile de finală din Europa League.

Reclamă

Rapid o va întâlni pe Slavia Praga, cel mai tare oponent din cantonamentul desfăşurat în Austria, pe 5 iulie. La echipa cehă a evoluat Nicoale Stanciu, care în prezent evoluează pentru Wuhan Three Towns, în China.

Matias Perez Acuna pleacă de la Rapid. Rămâne Claudiu Belu-Iordache

Matias Perez Acuna şi-a anunţat plecarea de la Rapid, în timp ce Claudiu Belu-Iordache şi-a prelungit înţelegerea cu „giuleştenii”. Acuna este primul care o părăseşte pe Rapid, după venirea lui Dan Şucu.

Rapid se pregăteşte de noul sezon, după ce Dan Şucu a fost anunţat ca noul acţionar al echipei. Claudiu Belu-Iordache a fost unul dintre jucătorii de bază din sezonul trecut, şi a ales să-şi prelungească înţelegerea cu „giuleştenii”. Acesta a evoluat în 26 de partide, în sezonul recent încheiat, având 2 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Matias Perez Acuna s-a despărţit de „giuleşteni”. Este primul jucător care pleacă de la Rapid, după venirea noului acţionar. Acuna a evoluat în doar două partide pentru Rapid, fiind la echipă din ianuarie.

Rapid a anunțat transferul lui Paul Iacob

Rapid l-a transferat pe Paul Iacob, 25 de ani, de la Chindia Târgoviște. E prima mutare a verii pentru echipa lui Adrian Mutu.

Paul Iacob a semnat cu Rapid pentru următoarele două sezoane, până în vara lui 2024. În sezonul recent încheiat, acesta a fost căpitanul Chindiei Târgoviște.

„Mă bucur că am ales Rapid, abia aștept primul meci să cunosc suporterii. Îmi doresc să fac performanță cu Rapid, de-asta am ales acest club de tradiție. Nu-mi doresc decât să fac performanță și să iau trofee. Suporterii Rapidului sunt cei mai frumoși din țară și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales acest club”, a spus Paul Iacob, conform fcrapid.ro.

În vârstă de 25 de ani, Paul Iacob a crescut la Academia Hagi, debutând în Liga 1 pentru Viitorul Constanța, în 2018, într-o partidă împotriva Concordiei.

În ultimul sezon, Iacob a jucat 37 de meciuri în tricoul Chindiei. Noul jucător al Rapidului poate evolua pe mai multe posturi, cel de fundaș central, mijlocaș la închidere, însă poate evolua și ca fundaș stânga.

Reclamă
Recomandări
  • Rapid a anunţat amicalele din cantonamentul din Austria
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și