Închide meniul

Rapid a încercat să-l deturneze pe Sergiu Hanca din drumul spre Universitatea Craiova! Oferta incredibilă făcută de giuleşteni

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 17:26

Rapid a încercat să-l deturneze pe Sergiu Hanca din drumul spre Universitatea Craiova! Oferta incredibilă făcută de giuleşteni

Sergiu Hanca, meaj de mobilizare pentru naţionala României

Captură Antena Sport

Rapid a încercat să-l deturneze pe Sergiu Hanca din drumul spre Universitatea Craiova. Giuleştenii au făcut o ofertă incredibilă, dar fotbalistul a spus „pas” şi e tot mai aproape de Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca pleacă de la Cracovia şi este aproape de revenirea în România. Însă nu la Dinamo, fosta sa echipă unde era căpitan, ci la Universitatea Craiova. Totuşi, şi Rapid a pus ochii pe jucătorul de 30 de ani.

Rapid a încercat să-l deturneze pe Sergiu Hanca din drumul spre Universitatea Craiova!

Astfel, giuleştenii nu au stat prea mult la discuţii. Ştiind de interesul oltenilor, echipa lui Adrian Mutu a trecut la fapte. I-a făcut o ofertă incredibilă lui Hanca: salariu lunar în valoare de 10.000 de euro, dar și o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro, potrivit prosport.ro.

Sergiu Hanca nu a fost interesat de propunerea venită din Giuleşti, astfel că este aşteptat în continuare la Universitatea Craiova.

De-a lungul carierei, Hanca a mai evoluat pentru FC Snagov, Bihor Oradea și ASA Târgu Mureș. La naționala României a adunat șapte convocări.

Reclamă

Sergiu Hanca, tot mai aproape de Universitatea Craiova

Sergiu Hanca este tot mai aproape de Universitatea Craiova. Cracovia îi caută deja înlocuitor internaționalului român, care e la un pas de întoarcerea în România după 3 ani și jumătate.

În vârstă de 30 de ani, Sergiu Hanca evoluează la Cracovia din ianuarie 2019, când a fost transferat de la Dinamo. Românul a adunat 115 partide în tricoul polonezilor, reușind 19 goluri și 20 de assist-uri.

În prezent, Sergiu Hanca e cotat la un milion de euro. Contractul său cu Cracovia era scadent până în 2025, dar polonezii au convenit să-l lase să plece. Aceștia nu se așteptau ca fotbalistul român să revină în România.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu ne așteptam să plece. Vrem să-i găsim înlocuitor, dar trebuie să fie un jucător de valoare”, a transmis antrenorul Jacek Zielinski, citat de sport.lovekrakow.pl.

EXCLUSIV | Marele vis al lui Sergiu Hanca

Sergiu Hanca (30 ani) visează să o antreneze pe Dinamo în viitorul apropiat. Fostul căpitan al ”câinilor” suferă pentru clubul din Ștefan cel Mare, care trece prin cel mai negru moment din istoria sa.

”Nu știu cum va arăta situația clubului. Unul dintre visele mele cele mai mari este să devin antrenorul lui Dinamo. Nu știu dacă voi mai juca pentru ei, nu am cum să mă gândesc, dar cu siguranță îmi doresc din tot sufletul acest club.

De când am plecat, clubul merge din rău în mai rău. E pe o pantă descendentă. Îmi pare foarte rău. Ne-am bucurat că au făcut egal cu UTA și e trist. Poate ăsta e un început. Nu îmi pot imagina fotbalul fără Dinamo. Nici nu vreau să mă gândesc. Poate e mai bine să existe un nou început, să vină altcineva să preia clubul”, a declarat Sergiu Hanca, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Rapid a încercat să-l deturneze pe Sergiu Hanca din drumul spre Universitatea Craiova
  • Oferta incredibilă făcută de giuleşteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și