Închide meniul

Rapid a renunţat la 8 jucători! „Revoluţie” totală în Giuleşti: „Întotdeauna despărțirile sunt grele!”

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2022, 11:54

Rapid a renunţat la 8 jucători! „Revoluţie totală în Giuleşti: „Întotdeauna despărțirile sunt grele!

Rapid s-a despărţit de 8 jucători

Jucătorii lui Rapid, în timpul unui meci / SPORT PICTURES

  • Rapid a renunţat la 8 jucători dintr-un foc
  • „Revoluţie” totală în Giuleşti

 

Rapid a renunţat la 8 jucători dintr-un foc. E „revoluţie” totală în Giuleşti, unde Dan Şucu şi Victor Angelescu pregătesc sezonul pentru anul centenarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai puţin de opt jucători au părsit Giuleştiul. Mulţi dintre ei au contribuit la revenirea giuleştenilor pe prima scenă a fotbalului românesc. Anunţul a fost făcut de echipa lui Adrian Mutu.

Rapid a renunţat la 8 jucători

„Întotdeauna despărțirile sunt grele! Am trăit clipe minunate împreună, ați pus umărul la revenirea Rapidului în prima ligă, iar pentru aceste momente veți rămâne mereu în #FamiliaRapid și veți avea un loc în inimile rapidiștilor.

Reclamă

8 jucători ai Rapidului își vor încheia contractul la finalul acestei luni și nu vor continua în Giulești!

Mulțumim pentru tot, băieți!

Reclamă

Hlistei (27) 85 meciuri / 32 goluri
Goge (30) 132 meciuri / 50 goluri
Dandea (34) 50 meciuri / 3 goluri
Bălan (32) 56 meciuri / 18 goluri
Carnat (24) 22 meciuri / 3 goluri
Alami (29) 23 meciuri / 3 goluri
Costin (37) 40 meciuri / 1 gol
Leasă (23) 2 meciuri / 0 goluri

Mult succes în continuare!”, a transmis Rapid.

George Puşcaş, aşteptat la Rapid direct de la echipa naţională

Rapid vrea să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor: George Puşcaş este aşteptat în Giuleşti direct de la echipa naţională! Atacantul a evoluat chiar pe stadionul rapidiştilor în România – Finlanda 1-0 şi o poate face din nou cu Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Giuleştenii se pregătesc pentru noul sezon, în care vor celebra centenarul. Astfel, gruparea patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu are obiective uriaşe, motiv pentru care vrea ca Adrian Mutu să aibă la dispoziţie cei mai buni jucători.

George Puşcaş se află pe lista Rapidului, potrivit gsp.ro. Atacantul convocat de Edi Iordănescu pentru bătăliile din Nations League încă mai e sub contract cu Reading, grupare din Championship. Sezonul trecut, acesta a evoluat la Pisa, în Serie B, unde a ratat promovarea în Serie A.

Rapid l-ar vrea sub formă de împrumut. Un transfer definitiv este exclus din cauza salariului uriaş, care ajunge la un milion de euro anual.

Cotat la 3.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, George Puşcaş a evoluat în 49 de meciuri sezonul trecut, pentru Reading şi Pisa. Acesta a marcat 10 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

Sursa citată anunţă că Florin Andone (29 ani), aflat sub contract cu Brighton, și Kevin Luckassen (28 ani), atacantul lui Kayserispor, sunt şi ei pe lista Rapidului.

Rapid a anunţat amicale tari în cantonamentul din Austria

Rapid a anunţat echipele cu care vor disputa meciuri amicale în cantonamentul din Austria. Slavia Praga, fosta echipă a lui Nicolae Stanciu, se numără printre adversarele „vişiniilor”.

Rapid se va reuni pe 13 iunie, pentru a începe pregătirile pentru noul sezon, care va lua startul pe 16 iulie. Echipa antrenată de Adrian Mutu va disputa un cantonament de pregătire în Austria, în perioada 26 iunie – 6 iulie.

Reclamă

Giuleştenii urmează să se reunească, în vederea pregătirii noului sezon. Rapid ţinteşte să se califice în play-off, după ce sezonul trecut nu a reuşit să termine în primele şase clasate din Liga 1.

Primul meci pe care Rapid îl va disputa în Austria va fi pe 29 iunie, în compania celor de la Sankt Polten, echipă de ligă secundă din liga austriacă. În continuare, pe 1 iulie, giuleştenii îi vor întâlni pe polonezii de la Cracovia, unde evoluează Virgil Ghiţă, Cornel Râpă şi Sergiu Hanca. La doar o zi distanţă, Rapid o va întâlni pe LASK Linz, tot din Austria. Austriecii au încheiat sezonul trecut pe locul 9, însă au ajuns până în optimile de finală din Europa League.

Rapid o va întâlni pe Slavia Praga, cel mai tare oponent din cantonamentul desfăşurat în Austria, pe 5 iulie. La echipa cehă a evoluat Nicoale Stanciu, care în prezent evoluează pentru Wuhan Three Towns, în China.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”