Închide meniul

Rapid a transferat un jucător din Serie A. Dan Șucu a „spart banca” pentru mutare: „În jur de 700.000 de euro”

Alex Ioniță Publicat: 31 ianuarie 2024, 19:31

Reclamă
Rapid a transferat un jucător din Serie A. Dan Șucu a spart banca” pentru mutare: În jur de 700.000 de euro”

Rapid a transferat un jucător din Serie A

Dan Şucu, în timpul unui meci / Profimedia

Rapid a transferat un jucător din Serie A. Este vorba despre un tânăr internațional român, care se va alătura în cel mai scurt timp lotului pregătit de Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul achiziționat de Rapid este Cătălin Vulturar, care are selecții la naționalele de tineret ale României. A fost cumpărat de la Lecce, formație care activează în primul eșalon al fotbalului italian.

Rapid a transferat un jucător din Serie A. Cătălin Vulturar, cumpărat pentru aproximativ 700.000 de euro

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Vulturar a semnat un contract valabil pe 5 ani cu Rapid. Mijlocașul a fost campion, în sezonul trecut, cu Lecce Primavera, formație care și-a asigurat 40 de procente dintr-un viitor transfer al românului.

”El se antrena cu prima echipă, care e în Serie A. Mâine va ajunge la București și va semna oficial actele, le-a semnat doar pe mail.

Suma de transfer e undeva la 700.000, dar e în funcție de performanțele jucătorului și ale clubului. A semnat pe cinci ani. E mijlocaș ofensiv, e un jucător foarte bun”, a spus Daniel Stanciu, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Lecce l-a cumpărat pe Cătălin Vulturar de la UTA Arad, în luna octombrie a anului 2020. În momentul de față este cotat la 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gigi Becali, val de ironii la adresa lui Dan Şucu, după transferurile făcute de Rapid

Gigi Becali a râs de Dan Şucu şi a declarat că niciun jucător plecat de la FCSB nu a confirmat la o altă echipă rivală din Liga 1. Latifundiarul din Pipera a subliniat că acţionarul giuleştenilor nu a ales bine atunci când a decis să-l transfere pe Damjan Djokovic, jucător intrat în dizgraţiile sale, după doar o jumătate de sezon petrecută în tricoul roş-albaştrilor.

De asemenea, Gigi Becali a mai declarat că Dan Şucu s-a păcălit pentru a treia oară, după transferul lui Djokovic, aminitind astfel şi de mutările lui Oaidă şi Cristea, în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Tu nu vezi și la Rapid? Când vei vedea vreodată un jucător că joacă la mine și eu îl dau și va funcționa în altă parte, să-mi zici ce vrei tu. Adică dacă eu îl dau, la revedere! Înțelegi? La toți jucătorii pe care eu îi dau.

Acum, când a cumpărat de la mine, s-a păcălit (n.r. Dan Șucu). Și după ce s-a păcălit de două ori (n.r. cu Răzvan Oaidă și Iulian Cristea), a mai vrut să se păcălească și a treia oară (n.r. cu Damjan Djokovic)”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și