Închide meniul

Rapid, aproape de a transfera doi jucători de la CFR Cluj. Adi Mutu primeşte întăriri de la Dan Petrescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iunie 2023, 9:03

Rapid, aproape de a transfera doi jucători de la CFR Cluj. Adi Mutu primeşte întăriri de la Dan Petrescu

Rapid, aproape de a transfera doi jucători de la CFR Cluj

Adi Mutu şi Dan Petrescu, în Gruia / Hepta

Rapid este aproape de a transfera doi jucători de la CFR Cluj. Giuleştenii atacă titlul în sezonul viitor şi sunt gata să se întărească de la echipa lui Dan Petrescu. Yuri Matias (28 de ani) și Christopher Braun (31 de ani) sunt pe punctul de a ajunge sub comanda lui Adi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid ar fi oferit iniţial 550.000 de euro pentru cei doi fotbalişti, dar Neluţu Varga nu a acceptat şi a cerut 750.000 de euro. După mai multe negocieri, patronul grupării din Gruia este pe punctul de a bate palma cu Dan Şucu şi Victor Angelescu.

Rapid, aproape de a transfera doi jucători de la CFR Cluj

Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele ardelenilor, care a dezvăluit că s-ar fi ajuns la un acord de principiu.

Există interes (n.r. – pentru Yuri și Braun din partea Rapidului), sunt negocieri. În principiu, cluburile se apropie de o oarecare înțelegere, dar trebuie să-și dorească și jucătorii. Sunt doi jucători buni. Deocamdată nu avem un transfer realizat deja”, a declarat Cristi Balaj pentru digisport.ro.

Astfel, giuleştenii pot transfera din nou de la rivala CFR Cluj, după ce la începutul sezonului l-au adus din Gruia pe Marko Dugandzic, atacant care a devenit golgheterul Ligii 1.

Reclamă

Yuri Matias evoluează la CFR Cluj din februarie 2022, iar contractul fundaşului în Gruia expiră la sfârşitul sezonului viitor. De cealaltă parte, un alt jucător pe care Rapid vrea să-l transfere de la trupa lui Dan Petrescu este Christopher Braun, care joacă la trupa clujeană din vara trecută.

Şefii Rapidului mai poartă negocieri cu doi fotbalişti. Denis Drăguş şi Marius Marin sunt aproape de a fi convinşi să semneze cu alb-vişiniii. Adi Mutu a primit deja două întăriri. Este vorba despre Răzvan Oaidă, care şi-a reziliat contractul cu FCSB, şi Omar El Sawy, puştiul de 19 ani adus de la Csikszereda.

Rapid i l-a suflat Farului pe Omar El Sawy!

Omar El Sawy a fost dorit şi de Farul, dar a ales să meargă în Giuleşti. Atunci când evolua la echipa U19 a lui Csikszereda, Omar El Sawy a înscris în Giuleşti în finala Cupei Elitelor. Csikszereda U19 a învins atunci Rapid U19 cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost două cluburi care îl voiau pentru Omar, Farul Constanța și Rapid București. Din partea clubului am considerat varianta Constanța mai atractivă, însă în cazul unui transfer nu este suficient ca echipele să se pună de acord, trebuie luată în calcul și părerea jucătorului. Pentru academia noastră, jucătorul este pe primul loc, așa că i-am ascultat părerea, iar acesta, după ce s-a consultat cu familia, a spus da ofertei Rapidului.

Pe lângă faptul că este un talent fotbalistic, Omar este și un tânăr respectabil. Îi dorim mult succes și în acest demers!”, a declarat președintele lui Csikszereda, Zoltan Szondy, citat de site-ul formaţiei din Miercurea Ciuc.

Gică Popescu a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni

Gică Popescu anunţă că a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni. Mijlocaşul de 20 de ani, care a contribuit din plin la titlul câştigat de Farul, nu va ajunge la o rivală din Liga 1. Preşedintele constănţenilor a dezvăluit că nici măcar Gigi Becali nu îşi mai permite să transfere de la Gică Hagi.

Sunt convins că vor fi mai multe discuţii cu Gică Hagi. Vor fi plecări, vor fi veniri. Avem un obiectiv pe care vrem să îl atingem. Vrem în cupele europene. Nici măcar noi nu credeam la începutul sezonului în titlu. În momentul în care am început să intrăm în ritm, am condus campionatul 33 de etape. Dorm să fim an de an în cupele europene. Vrem să avem noul stadion din Constanţa.

Avem cerinţe pentru jucătorii care au avut evoluţii foarte bune. Nu ne grăbim. Sunt convins că vor pleca unii, dar vor venii alţii să îi înlocuiască. Niciun jucător nu are contract semnat cu altă echipă. De la discuţii la concretizare este un drum foarte mare.

Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, a declarat Gică Popescu la primasport.ro.

Constantin „Dina” Grameni e evaluat de site-ul transfermarkt.com la 1,3 milioane de euro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și