Închide meniul

Rapid i l-a suflat Farului pe Omar El Sawy! De ce a ajuns tânărul în Giuleşti şi nu la echipa lui Gică Hagi

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2023, 19:19

Reclamă
Rapid i l-a suflat Farului pe Omar El Sawy! De ce a ajuns tânărul în Giuleşti şi nu la echipa lui Gică Hagi

Rapid i l-a suflat Farului pe Omar El Sawy!

Omar El Sawy, cu tricoul Rapidului / Facebook Rapid

Rapid i l-a suflat Farului pe Omar El Sawy! Dezvăluirea a fost făcută chiar de către preşedintele lui Csikszereda, echipa de la care a fost transferat tânărul de 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omar El Sawy a fost dorit şi de Farul, dar a ales să meargă în Giuleşti. Atunci când evolua la echipa U19 a lui Csikszereda, Omar El Sawy a înscris în Giuleşti în finala Cupei Elitelor. Csikszereda U19 a învins atunci Rapid U19 cu 1-0.

Rapid i l-a suflat Farului pe Omar El Sawy!

Au fost două cluburi care îl voiau pentru Omar, Farul Constanța și Rapid București. Din partea clubului am considerat varianta Constanța mai atractivă, însă în cazul unui transfer nu este suficient ca echipele să se pună de acord, trebuie luată în calcul și părerea jucătorului. Pentru academia noastră, jucătorul este pe primul loc, așa că i-am ascultat părerea, iar acesta, după ce s-a consultat cu familia, a spus da ofertei Rapidului.

Pe lângă faptul că este un talent fotbalistic, Omar este și un tânăr respectabil. Îi dorim mult succes și în acest demers!”, a declarat președintele lui Csikszereda, Zoltan Szondy, citat de site-ul formaţiei din Miercurea Ciuc.

Rapid a făcut primul transfer al verii! Omar El Sawy, adus de Adrian Mutu în Giulești

Rapid a anunțat transferul lui Omar El Sawy! Tânărul de 19 ani a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu trupa giuleșteană.

Reclamă

„BUN VENIT, OMAR EL SAWY!

Rapid l-a transferat pe Omar El Sawy, unul dintre jucătorii cei mai promițători ai țării, component al naționalei României U19.

„Este o onoare extraordinară să reprezint acest club. Nu am cuvinte să descriu cum mă simt în acest moment. Este primul meu transfer în adevăratul sens al cuvântului. Faptul că reprezint această echipă mă bucură foarte tare.
În urmă cu un an, tot pe 19 mai, chiar pe acest stadion, câștigam Cupa Elitelor cu fosta mea echipă. Țin minte cum m-am simțit atunci când am intrat pe teren și am văzut acest stadion impresionant. Nu sunt adept al credinței conform căreia Universul îți transmite semne, dar faptul că semnez cu Rapid în aceeași zi în care am marcat și am câștigat Cupa este o coincidență frumoasă.

Reclamă 4 / 0/3

Cu siguranță voi da totul pentru suporterii Rapidului și pentru acest club. Este un loc extraordinar în care poți evolua. Proiectul pe care îl urmează această echipă este unul progresiv. Vreau să fac parte din acest proiect. Îmi doresc să ajut Rapidul să ajungă campioană și să ajungă în Champions League.

Când am primit oferta din partea clubului am simțit o mare bucurie. Chiar dacă am stat să analizez această decizie, nu am vrut să mă grăbesc, cu inima eram deja aici”, a transmis Rapid, pe Facebook, după transferul tânărului de 19 ani.

Ce a declarat Omar El Sawy după ce a semnat cu Rapid

Tânărul de 19 ani a declarat că e o onoare pentru el că a semnat cu echipa giuleşteană.

Este o onoare extraordinară să reprezint acest club. Nu am cuvinte să descriu cum mă simt în acest moment. Este primul meu transfer în adevăratul sens al cuvântului. Faptul că reprezint această echipă mă bucură foarte tare. În urmă cu un an, tot pe 19 mai, chiar pe acest stadion, câștigam Cupa Elitelor cu fosta mea echipă. Țin minte cum m-am simțit atunci când am intrat pe teren și am văzut acest stadion impresionant. Nu sunt adept al credinței conform căreia Universul îți transmite semne, dar faptul că semnez cu Rapid în aceeași zi în care am marcat și am câștigat Cupa este o coincidență frumoasă.

Cu siguranță voi da totul pentru suporterii Rapidului și pentru acest club. Este un loc extraordinar în care poți evolua. Proiectul pe care îl urmează această echipă este unul progresiv. Vreau să fac parte din acest proiect. Îmi doresc să ajut Rapidul să ajungă campioană și să ajungă în Champions League.

Când am primit oferta din partea clubului am simțit o mare bucurie. Chiar dacă am stat să analizez această decizie, nu am vrut să mă grăbesc, cu inima eram deja aici”, a transmis Omar El Sawy după transfer, potrivit paginii de Facebook a Rapidului.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și