Închide meniul

Rapid continuă campania de transferuri! Dan Şucu oferă 2,3 milioane de euro pentru Denis Drăguş şi un atacant al lui Kosovo

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iunie 2023, 22:08

Reclamă
Rapid continuă campania de transferuri! Dan Şucu oferă 2,3 milioane de euro pentru Denis Drăguş şi un atacant al lui Kosovo

Rapid continuă campania de transferuri!

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Rapid continuă campania de transferuri pentru titlu! Echipa giuleşteană ar fi oferit 2,3 milioane de euro pentru Denis Drăguș (23 de ani) și Mirlind Daku (25 de ani), atacant al naţionalei statului Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirlind Daku a jucat în ultimul sezon la formaţia slovenă NS Mura, care l-a împrumutat de la gruparea croată Osijek.

Rapid continuă campania de transferuri pentru titlu!

Mirlind Daku a avut un sezon foarte bun în Slovenia, marcând 19 goluri pentru NS Mura. Este al doilea marcator din campionatul Sloveniei sezonul trecut.

Vor să-i ia pe amândoi (n.r.: pe Drăguş şi Daku), sunt cele mai importante ținte în acest moment. Li s-a făcut o ofertă de un milion de euro celor de la Osijek și acum așteaptă un răspuns”, au declarat surse apropiate clubului giuleștean, citate de gsp.ro.

Mirlind Daku este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 800.000 de euro. El are 5 selecţii pentru naţionala mare a statului Kosovo. Nu a marcat niciun gol pentru naţionala de seniori a lui Kosovo.

Reclamă

Daku a evoluat şi pentru naţionala U21 a lui Kosovo. În cele 12 partide jucate pentru Kosovo U21, Mirlind Daku a marcat 3 goluri.

Rapid s-a înţeles şi cu Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguș. Giuleştenii sunt dispuşi să achite 1,3 milioane de euro pentru Drăguş, dar un impediment în calea mutării o reprezintă faptul că atacantul nu ar agrea o întoarcere în România. În ultimul sezon Denis Drăguş a evoluat la Genoa, fiind împrumutat de către Standard Liege. Drăguş e cotat de transfermarkt.com la 1,4 milioane de euro.

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid: „Vom urmări cu interes”

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid. „Tunarii” au anunţat pe site-ul oficial că l-au împrumutat pe Cîrjan la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia de pe Emirates a i-a urat mult succes lui Cîrjan în Giuleşti şi a anunţat că va urmări cu interes dezvoltarea sa la echipa pregătită de Adrian Mutu.

Chiar dacă Rapid a anunţat deja sosirea lui Cîrjan în Giuleşti, care s-a alăturat noilor săi colegi şi a plecat în cantonamentul din Slovacia, anunţul oficial al celor de la Arsenal a venit în cursul zilei de luni:

„Cătălin Cîrjan s-a alăturat echipei din prima ligă a României, FC Rapid Bucureşti, sub formă de împrumut pentru un sezon.

Internaţionalul român de 20 de ani s-a alăturat academiei noastre în iulie 2019, venind de la Viitorul Domneşti.

Cătălin s-a bucurat de un sezon 2022/23 pozitiv care a început cu un nou contract, după care a evoluat în 23 de partide în toate competiţiile pentru academia noastră şi a înscris şi trei goluri în tot acest timp.

Pe lângă antrenamentele pe care le-a efectuat alături de prima echipă, Cătălin a făcut parte şi din lotul echipei pentru patru meciuri din Europa League sezonul trecut.

Îi dorim lui Cătălin mult succes la Rapid Bucureşti în acest sezon şi vom urmări cu interes dezovltarea sa”, a anunţat Arsenal pe site-ul oficial.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-2. Anselmo a reuşit „dubla” în barajul pentru cupele europene. Penalty ratat pentru trupa lui Dorinel Munteanu 16:00 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul Vezi toate știrile
Citește și