Închide meniul

Rapid – Farul 1-2. Louis Munteanu i-a „răpus” pe giuleşteni. FCSB are şansa să se distanţeze de echipa lui Cristiano Bergodi

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 22:30

Reclamă
Rapid – Farul 1-2. Louis Munteanu i-a „răpus pe giuleşteni. FCSB are şansa să se distanţeze de echipa lui Cristiano Bergodi

Rapid - Farul 1-2. Louis Munteanu i-a "răpus" pe giuleşteni. FCSB are şansa să se distanţeze de echipa lui Cristiano Bergodi

Jucătorii lui Farul, în meciul cu Rapid / Hepta

Rapid – Farul 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida din Giuleşti a fost prima din play-off-ul sezonului 2023/24. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus graţie unei duble semnate de Louis Munteanu, după două pase geniale ale lui Grameni şi Cojocaru. Unicul gol al giuleştenilor a fost marcat de Rrahmani, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii rămân la 4 puncte în spatele liderului FCSB, care are şansa să mărească diferenţa în meciul de pe teren propriu cu Sepsi. De asemenea, Rapid, care are 28 de puncte, poate fi depăşită şi de CFR Cluj, în cazul în care echipa lui Adi Mutu o învinge pe Universitatea Craiova.

Rapid – Farul 1-2 LIVE TEXT

Fluier final! Farul a câştigat partida de pe terenul lui Rapid, în prima etapă din play-off.

Min. 90+8: Rapid a avut ultima ocazie a partidei, dar Buzbuchi a prins şutul lui Burmaz.

Min. 90+5: Rivaldinho a trimis balonul în poartă, dar asistentul a ridicat fanionul.

Reclamă

Min. 85: Rapid – Farul 1-2! Albion Rrahmani a marcat şi a redus din diferenţă.

Min. 84: Întârzie executarea loviturii de la 11 metri, după un conflict între jucătorii celor două echipe.

Min. 82 :Penalty Rapid! Găman a arătat punctul cu var, după un fault comis de Rivaldinho.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 77: Ocazie uriaşă Farul! Ionuţ Vînă a şutat superb de la marginea careului, dar şutul său la colţul lung a lovit bara transversală.

Min. 75: Petrila a şutat de la marginea careului, dar Kiki a blocat foarte bine.

Min. 67: Rapid a rămas în 10 oameni, după ce Oaidă a luat al doilea cartonaş galben.

Min. 55: Rapid – Farul 0-2! Louis Munteanu a majorat diferenţa după o nouă pasă de geniu. De data aceasta, Cojocaru a pasat decisiv.

Min. 48: Bădescu a avut şi el o şansă bună în debutul reprizei secunde, dar şutul său a fost blocat.

Min. 47: Echipa lui Cristiano Bergodi a început în atac repriza secundă, dar Rrahmani a trimit pe lângă poartă după o lovitură liberă.

Min. 40: O nouă ocazie Rapid! Rrahmani a şutat de la marginea careului, dar şutul său a trecut pe lângă poarta lui Buzbuchi.

Reclamă

Min. 32: Ocazii uriaşe la ambele porţi! Mai întâi, Vînă a ratat singur cu portarul, după un contraatac al celor de la Farul. Câteva secunde mai târziu, Hasani nu a putut profita de o eroare din apărarea constănţenilor şi a trimis pe lângă poartă.

Min. 23: Rapid – Farul 0-1! Louis Munteanu a deschis scorul, la doar câteva secunde după o ocazie mare a giuleştenilor. Atacantul constănţenilor a deschis scorul după o pasă genială a lui Grameni.

Min. 22: Krasniqi a avut o şansă bună, dar a fost blocat de Popescu în careu, după o intervenţie foarte bună a jucătorului de la malul mării.

Min. 7: Ocazie uriaşă pentru Rapid. Hasani a şutat din interiorul careului, dar Buzbuchi a respins în corner.

Min. 4: Prima ocazie a partidei a fost a lui Iacob. Rapid a beneficiat de o lovitură liberă de la mai bine de 25 de metri, dar şutul acestuia s-a dus peste poarta lui Buzbuchi.

Min. 1: A început meciul dintre Rapid şi Farul.

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Papeau
Rezerve: Drăghia – Borza, I. Cristea, Dr. Grigore, Djokovic, Dr. Albu, Funsho, Petrila, El Sawy, Cîrjan, Burman, Onea
Antrenor: Cristiano Bergodi

Farul: Buzbuchi – Boli, M. Popescu, Gustavo Marins, Cr. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – I. Cojocaru, L. Munteanu, R. Deaconu
Rezerve: Ș. Mușat, D. Grosu, Casap, Budescu, L. Andronache, Rivaldinho, L. Banu, N. Popescu, Stoian, Kiki
Antrenor: Gică Hagi

Echipele probabile:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu l Hromada, Al. Albu, Papeau, I Burmaz, Rrahmani, Krasniqi

Rezerve: Drăghia, Borza, Hasani, Funsho, Hromada, I. Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Djokovic, Emmers, Petrila, C. Cîrjan, El Sawy

Absenți: Onea, Kait (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

Farul: Buzbuchi – Boli, Larie, M. Popescu, Kiki – Vînă, Nedelcu, R. Deaconu – Cr. Ganea, L. Munteanu, Rivaldinho

Rezerve: Mușat, Sîrbu, L. Banu, S. Cojocaru, Stoian, Doicanu, Budescu, Queiros, Grosu, Grameni, Răfăilă

Absenți: Grigoryan, Dussaut (suspendați), T. Băluță (accidentat).
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Superbet Arena.
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova). A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare). A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)
Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei). Asistent VAR: Demetrescu Iuliana Elena (Râmnicu Vâlcea)

Înainte de acest duel, giuleștenii lui Bergodi vin după victoria uriașă în fața FCSB-ului, cu scorul de 4-0. De cealaltă partie, Farul Constanța a obținut doar un rezultat de egalitate pe terenul lui Botoșani, scor 0-0.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în luna decembrie a anului trecut. La momentul respectiv, duelul s-a jucat la Ovidiu și s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid

Cristiano Bergodi a oferit un verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a transmis că e normal să existe un interes pentru atacantul kosovar, deoarece acesta a avut prestaţii foarte solide.

Albion Rrahmani a marcat o „dublă” de vis în ultima etapă, în victoria Rapidului cu FCSB. În această rundă, giuleştenii vor primi vizita celor de la Farul, meciul urmând să se dispute vineri, de la ora 20:30.

Cristiano Bergodi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Albion Rrahmani, mărturisind că acesta este concentrat pe deplin la obiectivele pe care le are la Rapid. Antrenorul italian a declarat că după ce se va încheia sezonul, există posibilitatea ca atacantul să se despartă de formaţia giuleşteană, fiind normal interesul altor echipe.

„Rrahmani e un băiat cuminte, e cu picioarele pe pământ. Se gândește să facă un play-off bun. după, vom vedea, pentru un jucător atât de bun, e normal să existe interesul altor echipe.

Deocamdată îl avem noi și ne vom bucura dacă va da goluri până la finalul campionatului”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și