Închide meniul

Rapid – FCSB va fi arbitrat de Istvan Kovacs. Revenire importantă pentru Adrian Mutu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2022, 15:30

Rapid – FCSB va fi arbitrat de Istvan Kovacs. Revenire importantă pentru Adrian Mutu

Istvan Kovacs va arbitra și la Cupa Mondială din 2022

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia

Rapid – FCSB, derby-ul etapei a doua din Superliga României, va fi arbitrat de Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român al momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe www.as.ro. Conform prosport.ro, la centru se va afla Istvan Kovacs.

Rapid – FCSB va fi arbitrat de Istvan Kovacs

Istvan Kovacs a arbitrat și ultimul derby dintre cele două formații, disputat în decembrie 2021, câștigat cu 3-1 de FCSB. Atunci, a dictat penalty pentru Rapid în prelungirile primei reprize și l-a eliminat pe Junior Morais în minutul 77 pentru cumul de cartonașe.

În sezonul trecut, FCSB a câștigat șase din cele șapte partide în care a fost arbitrată de Istvan Kovacs. La Rapid s-a aflat la centru doar de două ori, iar giuleștenii n-au câștigat nicinul dintre meciuri.

În prima etapă din noul sezon, FCSB a remizat cu U Cluj pe Arena Națională, 1-1, în timp ce Rapid a fost învinsă în Gruia de campioana CFR Cluj, 0-1.

Reclamă

Cristian Săpunaru revine după suspendare

Rapid a primit o veste excelentă chiar înaintea derby-ului cu FCSB. Cristian Săpunaru și-a ispășit cele două etape de suspendare după ce a fost eliminat în meciul cu FC U Craiova 1948 din finalul sezonului trecut.

Căpitanul Rapidului a devenit astfel eligibil pentru duelul cu marea rivală.

Săpunaru a marcat golul Rapidului din derby-ul pierdut cu FCSB în decembrie, 1-3. Reușitele roș-albaștrilor au fost semnate de Florin Tănase („dublă”) și Ianis Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid s-a răzgândit! Câte bilete îi mai oferă FCSB-ului, la derby-ul din Giuleşti

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB. Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și