Închide meniul

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Marko Dugandzic! Noul atacant va fi prezentat azi: „Are un CV foarte interesant”

Alex Masgras Publicat: 12 septembrie 2023, 10:53

Reclamă
Rapid i-a găsit înlocuitor lui Marko Dugandzic! Noul atacant va fi prezentat azi: „Are un CV foarte interesant

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Marko Dugandzic

Kevin Soni, în tricoul celor de la Girona / Profimedia

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Marko Dugandzic! După ce croatul s-a transferat la Al-Tai, formaţie din prima ligă din Arabia Saudită, giuleştenii au fost nevoiţi să îi caute înlocuitor celui care a marcat şase goluri în acest început de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a anunţat că, cel mai probabil, Rapid va oficializa noul transfer în cursul zilei de marţi. Potrivit gsp.ro, noul atacant al giuleştenilor va fi Kevin Soni, un internaţional camerunez de 25 de ani care a trecut prin Ligue 1 şi La Liga.

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Marko Dugandzic! Noul atacant va fi prezentat azi: „Are un CV foarte interesant”

Rapid a încheiat căutările pentru înlocuitorul lui Marko Dugandzic. După ce croatul s-a transferat în Arabia Saudită, la Al-Tai, giuleştenii au fost nevoiţi să găsească soluţii, chiar dacă fereastra de transferuri s-a închis.

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii clubului din Giuleşti, a anunţat că noul jucător va fi prezentat marţi:

„Aducem pe cineva care e liber de contract, străin. Cred că azi îl vom prezenta oficial. Are un CV foarte interesant, a jucat la echipe importante din Turcia, Grecia, are o vârstă bună. Din ce am văzut, ni se pare un atacant foarte interesant.

Reclamă

Ca orice jucător liber de contract în momentul de față, are câteva luni de când nu a mai jucat. A fost într-un litigiu cu vechiul club, pentru că nu a mai fost plătit, de aceea nu a mai jucat, nu a fost accidentat. Va avea nevoie de o lună -o lună și jumătate să se pună pe picioare.

E un jucător care ne place. Ne-am uitat și ne place destul de mult. Trebuie să ajungă la o formă fizică optimă. Sper ca după pauza pentru echipele naționale, din octombrie, să fie pus pe picioare și să poată juca”, a declarat Angelescu, potrivit gsp.ro.

Sursa mai sus menţionată scrie că este vorba despre Kevin Soni, un camerunez de 25 de ani. Crescut de Bordeaux, el a debutat pentru echipa mare în ianuarie 2015, într-un meci din Cupa Franţei cu PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 600.000 de euro pe transfermarkt.com, Soni a mai evoluat în cariera sa la Peralada, Girona, Espanyol B, Villarreal B, Celta Vigo B, Asteras Tripoli, Hatayspor şi Adana Demirspor.

În urmă cu un an, el a fost împrumutat de Asteras Tripoli la Hatayspor. După cutremurul din luna februarie care a afectat grav mai multe zone din Turcia şi Siria, Hatayspor s-a retras din campionat, iar Soni a fost împrumutat la Adana Demirspor, acolo unde nu a jucat. Soni are şi o convocare la echipa naţională a Camerunului, din martie 2022, când a jucat în meciul cu Algeria, din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Marko Duganzic a fost prezentat oficial de Al-Tai

Marko Duganzic a fost prezentat oficial de Al-Tai. Golgheterul din sezonul trecut de Liga 1 s-a despărțit de Rapid în această perioadă de mercato.

Atacantul croat a fost vândut de către giuleșteni în Arabia Saudită, la Al-Tai. La echipa care a fost pregătită de Mirel Rădoi, Dugandzic va fi coleg cu Andrei Cordea, care a plecat de la FCSB tot în această perioadă de transferuri.

După ce a fost prezentat de saudiți, Duganzic a făcut o postare pe rețelele de socializare, iar în descrierea acesteia a transmis primele cuvinte de la noua sa echipă. Mesajul postat de acesta a fost: „Sunt fericit și mândru pentru că fac parte din echipa Al-Tai!”.

După transferul fotbalistului croat, Rapidiștii au încasat suma de 2 milioane de euro. În tricoul formației de sub podul Grant, Marko Duganzic a reușit să câștige titlul de golgheter în sezonul trecut de Liga 1, cu 22 de goluri marcate.

Atacantul a ajuns în Giulești în anul 2022, de la CFR Cluj, pentru suma de 400.000 de euro. Astfel, echipa pregătită de Cristiano Bergodi a făcut un profit considerabil de pe urma vânzării acestuia.

Reclamă

În cariera sa a mai jucat pentru NK Osijek, Ternana, Matera, FC Botoșani și Sochi. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și