Închide meniul

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Rareș Ilie, chiar înaintea derby-ului cu FCSB: „E în drum spre București!”. Transfer important pentru giuleșteni

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 iulie 2022, 22:29

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Rareș Ilie, chiar înaintea derby-ului cu FCSB: „E în drum spre București!. Transfer important pentru giuleșteni

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Rareș Ilie, chiar înaintea derby-ului cu FCSB, programat duminică (ora 21:30) și transmis în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Potrivit gsp.ro, giuleștenii au pus la punct transferul lui Jayson Papeau, un atacant francez, în vârstă de 26 de ani, care evoluează în banda stângă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a avut mari bătăi de cap la primul meci al sezonului, cu CFR Cluj (0-1), din cauza indisponibilităților din linia ofensivă.

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Rareș Ilie, chiar înaintea derby-ului cu FCSB

Rareș Ilie a plecat la Nice în schimbul a 5 milioane de euro, lăsând un gol uriaș în partea stângă a ofensivei giuleștenilor.

Rapidiștii s-au pus pe căutat și au ajuns la un acord cu Jayson Papeau, jucător care ultima oară a evoluat în prima ligă din Polonia, la Warta Poznan.

Anunțul a fost făcut de Cristian Cernodolea, avocatul sportiv care a intermediat negocierile dintre Rapid și formația poloneză. Giuleștenii vor plăti 200.000 de euro pentru Papeau, cu tot cu bonusuri, mai precizează sursa citată.

Reclamă

„Jucătorul mai avea o ofertă de la o echipă din Polonia, dar a ales proiectul de la Rapid. E în drum spre București, mâine va face vizita medicală. Negocierile au durat câteva zile, totul a fost pus la punct.”, a spus Cristian Cernodolea, pentru gsp.ro.

Rapid s-a despărțit recent de Rareș Ilie, unul dintre oamenii de bază din ofensivă. Ulterior, în meciul cu CFR Cluj din debutul campionatului, nu mai puțin de 3 jucători giuleșteni s-au accidentat în prima repriză – printre aceștia, atacantul Jakub Vojtus și mijlocașul ofensiv Romario Moise.

Cotat la 250.000 de euro de transfermarkt.com, Jayson Papeau a mai evoluat de-a lungul carierei în Franța, la Le Mee Sports, Ste. Genevieve, Amiens și FC Chambly.

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul transferului lui Jayson Papeau a venit la scurt timp după ce Alexandru Albu a fost transferat definitiv la Rapid. Mijlocaşul era împrumutat de la Concordia Chiajna. Rapid a plătit 50.000 de euro pentru împrumut şi a mai achitat 200.000 de euro pentru transferul definitiv. Prestaţiile lui Albu din sezonul trecut i-au convins pe giuleşteni.

Rapid – FCSB va fi arbitrat de Istvan Kovacs

Rapid – FCSB, derby-ul etapei a doua din Superliga României, va fi arbitrat de Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român al momentului.

Rapid – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe www.as.ro. Conform prosport.ro, la centru se va afla Istvan Kovacs. Acesta a arbitrat și ultimul derby dintre cele două formații, disputat în decembrie 2021, câștigat cu 3-1 de FCSB.

Atunci, a dictat penalty pentru Rapid în prelungirile primei reprize și l-a eliminat pe Junior Morais în minutul 77 pentru cumul de cartonașe.

În sezonul trecut, FCSB a câștigat șase din cele șapte partide în care a fost arbitrată de Istvan Kovacs. La Rapid s-a aflat la centru doar de două ori, iar giuleștenii n-au câștigat niciunul dintre meciuri.

În prima etapă din noul sezon, FCSB a remizat cu U Cluj pe Arena Națională, 1-1, în timp ce Rapid a fost învinsă în Gruia de campioana CFR Cluj, 0-1.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și