Închide meniul

Rapid a rezolvat un nou transfer înaintea derby-ului cu FCSB: „Mult noroc, frate!”

Dragoș Vasile Publicat: 19 iulie 2022, 16:43

Rapid a rezolvat un nou transfer înaintea derby-ului cu FCSB: „Mult noroc, frate!

Rapid a rezolvat un nou transfer înaintea derby-ului cu FCSB

Jucătorii Rapidului, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Rapid a rezolvat un nou transfer înaintea derby-ului cu FCSB
  • Anunţul făcut de Bogdan Apostu

Rapid a rezolvat un nou transfer înaintea derby-ului cu FCSB. Alexandru Albu a fost transferat definitiv de gruparea giuleşteană. Mijlocaşul era împrumutat de la Concordia Chiajna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a plătit 50.000 de euro pentru împrumut şi a mai achitat 200.000 de euro pentru transferul definitiv. Prestaţiile lui Albu din sezonul trecut i-au convins pe giuleşteni.

Rapid a rezolvat un nou transfer înaintea derby-ului cu FCSB

În vârstă de 28 de ani, Alexandru Albu este cotat de site-urile de specialitate la 1.3 milioane de euro. Acesta a îmbrăcat tricoul Rapidului de 36 de ori, reuşind 7 goluri şi două pase decisive.

Reclamă

„Alexandru Albu a devenit jucătorul lui Rapid București pentru următoarele două sezoane printr-un transfer definitiv între Rapid și Concordia. Mult noroc, frate!”, a transmis Bogdan Apostu.

Rapid – FCSB va fi arbitrat de Istvan Kovacs

Rapid – FCSB, derby-ul etapei a doua din Superliga României, va fi arbitrat de Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român al momentului.

Reclamă

Rapid – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe www.as.ro. Conform prosport.ro, la centru se va afla Istvan Kovacs. Acesta a arbitrat și ultimul derby dintre cele două formații, disputat în decembrie 2021, câștigat cu 3-1 de FCSB.

Atunci, a dictat penalty pentru Rapid în prelungirile primei reprize și l-a eliminat pe Junior Morais în minutul 77 pentru cumul de cartonașe.

În sezonul trecut, FCSB a câștigat șase din cele șapte partide în care a fost arbitrată de Istvan Kovacs. La Rapid s-a aflat la centru doar de două ori, iar giuleștenii n-au câștigat niciunul dintre meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

În prima etapă din noul sezon, FCSB a remizat cu U Cluj pe Arena Națională, 1-1, în timp ce Rapid a fost învinsă în Gruia de campioana CFR Cluj, 0-1.

Adi Mutu, mesaj categoric pentru Dan Şucu şi Victor Angelescu după CFR Cluj – Rapid 1-0

Adi Mutu a avut un mesaj categoric pentru Dan Şucu şi Victor Angelescu după CFR Cluj – Rapid, scor 1-0, din prima etapă a Superligii. Antrenorul giuleştenilor a cerut de urgenţă întăriri pentru a putea conta în lupta pentru play-off.

„O seară plină de ghinion. Am fost nevoiţi în minutul 30 să facem 3 schimbări. Eu cred că un punct era meritat. A fost un meci deschis, spectaculos, dar acesta este fotbalul. Sunt lucruri pe care nu putem să le controlăm, au fost accidentări neaşteptate. Venim după o pregătire, dar e o seară plină de ghinion şi s-a văzut până la sfârşit.

Cred că în repriza a doua am jucat fotbal. Am dominat în anumite momente CFR-ul, echipa campioană. Prin pase, pentru că talia nu ne ajuta. Am încercat să construim printr-o posesie progresivă. Gândiţi-vă că astăzi, în lot am avut 7 jucători U21. Am făcut cele trei schimbări şi, în cele trei momente, aveam numai copii. Oricum, era greu pentru că aveam numai jucători neexperiementați pe bancă. Pe final, am terminat meciul bine, fără accidentați. A fost o seară plină de ghinion.

Avem nevoie de jucători, asta e clar. Conducerea știe acest lucru și sper să luăm cât mai repede 4-5 jucători”, a declarat Adi Mutu pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi