Închide meniul

Rapid, în proces cu Andrei Păunescu! Reacţia clubului patronat de Dan Şucu după ce a fost dat în judecată!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 ianuarie 2024, 16:39 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 20:27

Reclamă
Rapid, în proces cu Andrei Păunescu! Reacţia clubului patronat de Dan Şucu după ce a fost dat în judecată!

Rapid, în proces cu Andrei Păunescu! Reacţia clubului patronat de Dan Şucu după ce a fost dat în judecată!

Andrei Păunescu / Facebook

Clubul Rapid este în proces cu Andrei Păunescu, fiul regretatului poet Adrian Păunescu. Pe pagina de Facebook, Rapid a emis un comunicat în legătură cu acest subiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul are legătură cu versurile imnului Rapidului, care au fost scrise de Adrian Păunescu. Muzica a fost compusă de regretatul Victor Socaciu.

Rapid, în proces cu Andrei Păunescu

Mai precis, suntem acuzați că am utilizat versurile din Imnul Rapidului în scopuri comerciale. Așa cum știu suporterii rapidiști de toate vârstele, Imnul Rapidului a fost compus de către poetul Adrian Păunescu, la începutul anilor ’80, și a devenit un simbol al rapidismului.

„Ne surprinde faptul că am aflat de această reclamație din spațiul public”

De atunci, ‘Imnul’ a fost intonat de sute de mii de ori, iar pasaje din el au fost folosite, începând cu perioada aceea, pe diverse elemente simbolistice sau materiale promoționale (tricouri, căni, cărți, programe de meci, etc.). În semn de respect și omagiu pentru autorul ‘Imnului’, sala de conferințe a stadionului poartă numele Adrian Păunescu, iar la inaugurarea arenei din Giulești, Andrei Păunescu a fost invitat, contra cost, să intoneze Imnul.

Reclamă

Așa cum spuneam, ne surprinde faptul că am aflat de această reclamație doar din spațiul public, fără vreo informare prealabilă verbală sau scrisă. Din respect, în primul rând pentru trecut și istorie, până nu vom primi reclamația oficială, refuzăm orice fel de polemică legată de acest subiect”, a transmis clubul Rapid pe contul de Facebook.

Rapid – FCU Craiova 4-3! Meci nebun în Giulești! Rapidiștii au reușit „remontada” la ultimul meci al lui Horațiu Moldovan

Meciul Rapid – FCU Craiova s-a încheiat cu scorul de 4-3. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din anul 2024.

Oltenii lui Giovanni Costantino au început excelent partida și au marcat în minutul 25, prin Albu. Rapid a egalat în minutul 43, prin golul lui Krasniqi. Acesta se afla la primul meci oficial pentru giuleșteni. Nebunia a început în a 2-a repriză, atunci când oltenii au marcat rapid, de 2 ori, prin Baeten și Bildar.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, elevii lui Cristiano Bergodi au reușit să egaleze, după reușitele lui Rrahmani și Onea. Finalul a fost decis de golul lui Burmaz, din minutul 90+4, care a completat „remontada” giuleștenilor. După acest meci, Rapid este pe locul al 3-lea, cu 36 de puncte. De cealaltă parte, FCU Craiova se află pe poziția a 10-a, cu 27 de puncte.

Gest fenomenal făcut de Dan Șucu pentru Horațiu Moldovan, înaintea transferului la Atletico: „Să vadă spaniolii cât îl respectăm”

Gest fenomenal făcut de Dan Șucu pentru Horațiu Moldovan, anunțat de patronul Rapidului după victoria cu FCU Craiova, scor 4-3, din etapa a 22-a a Ligii 1. Giuleștenii își pierd portarul titular, care a prins transferul vieții și va semna cu Atletico Madrid.

Dan Șucu a confirmat că în conturile clubului va intra suma de 800.000 de euro. Aceasta era clauza de reziliere din contractul lui Horațiu Moldovan. Milionarul român nu regretă și se felicită că trimite un jucător la fosta campioană din La Liga.

Mai mult, patronul grupării din Grant a dezvăluit că a luat decizia să închirieze un avion cu care să îl trimită pe Moldovan în Spania.

Am primit și noi în clipa de față informarea din partea lui Atletico Madrid, că sunt în negocieri în clipa de față și că vor să activeze clauza. Pentru Moldovan e un lucru extraordinar. Inclusiv pentru Rapid e ceva extraordinar ca unul dintre jucătorii noștri să plece la Atletico Madrid.

800.000 de euro nu e o sumă mică. Tot ce pot să spun însă e că dacă transferul chiar se realizează e un mod cu stil, cu clasă ca Horațiu să plece. Dacă pleacă, vă spun sincer că o să închiriem un avion privat să vadă și spaniolii cât de mult îl respectăm și noi și toată România. Să meargă acolo cu stil”, a spus Dan Șucu la finalul meciului câștigat dramatic de Rapid.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și