Închide meniul

Rapid, ofertată pentru unul dintre titulari: „Merită mai mult”. Răspunsul oficialilor giuleşteni

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2022, 14:51

Rapid, ofertată pentru unul dintre titulari: „Merită mai mult. Răspunsul oficialilor giuleşteni

Rapid, ofertată pentru unul dintre titulari

Jucătorii lui Rapid, în timpul unui meci / Hepta

Rapid a fost ofertată pentru unul dintre titulari, şi anume pentru Horaţiu Moldovan. Giuleştenii au refuzat oferta, considerând-o mult prea mică pentru valoarea portarului, care a fost convocat de Edi Iordănescu la naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan este unul dintre jucătorii de bază ai lui Adrian Mutu la Rapid. Portarul de 24 de ani s-a aflat pe lista celor care ar fi putut pleca de la formaţia giuleşteană, însă conducerea a refuzat ofertele primite pe numele său.

Rapid, ofertată pentru unul dintre titulari

Impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit faptul că Rapid a primit o ofertă în valoarea de sub un milion de euro, considerată mult prea mică de către giuleşteni. Victor Angelescu, unul dintre acţionarii vişiniilor, a fost cel care a spus pas unei plecări a goalkeeper-ului cae poate debuta la naţională în partida dintre România şi Finlanda.

„Au existat oferte pentru Horațiu Moldovan. Unele chiar foarte importante. Am discutat cu Victor Angelescu, dar au fost refuzate de Rapid. Era vorba de o sumă sub un milion de euro, care a fost refuzată de Rapid. Eu cred că Horațiu merită mai mult pentru ceea ce a arătat în fotbalul românesc”, a declarat Bogdan Apostu, conform gsp.ro.

Horaţiu Moldovan evoluează pentru Rapid din ianuarie 2021, când a fost transferat de la UTA Arad. În acest sezon, portarul afost titular în toate partidele giuleştenilor.

Reclamă

Horaţiu Moldovan, aproape de debutul la naţionala României, în Liga Naţiunilor

Horaţiu Moldovan e aproape de debutul la naţionala României, fiind singurul jucător al Rapidului convocat de Edi Iordănescu pentru dubla din Liga Naţiunilor, cu Finlanda şi Bosnia.

Florin Niţă lipseşte de la campania din septembrie a naţionalei, iar în lotul lui Iordănescu se află trei portari care nu au prins niciun minut pe teren, într-un meci oficial: Radu, Moldovan şi Târnovanu.

„Am fost pregătit tot timpul, din prima zi când am fost aici. Sper să debutez cât mai repede, când va decide mister Edi. Probabil acum, fără Niţă, avem o şansă mai mare toţi 3.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău că e în această situaţie şi că nu mai joacă la Sparta. E o concurenţă bună cu Radu şi Târnovanu. Care e mai bun să joace”, a spus Horaţiu Moldovan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mutu îl cere titular la echipa naţională pe Horaţiu Moldovan

Adrian Mutu îl consideră potrivit pe Horaţiu Moldovan pentru postul de titular la echipa naţională. Moldovan este pariul lui Adrian Mutu. Antrenorul de la Rapid este convins că portarul de 24 de ani are atributele necesare pentru a apăra în tricoul naţionalei României.

Adrian Mutu a declarat faptul că Horaţiu Moldovan este cel mai constant portar dintre toţi cei aflaţi în atenţia selecţionerului Edi Iordănescu. „Briliantul” consideră că goalkeeper-ul de la Rapid traversează o perioadă foarte bună din cariera sa, motiv pentru care mizează pe el pentru meciurile „tricolorilor” din această lună.

„Normal că îl văd titular, e portarul echipei noastre. Are o perioadă îndelungată de când e la nivel înalt. Nu sunt eu în măsură să iau aceste decizii, le ia Edi.

Dar, uitându-ne la portarii care au fost convocați, constanța cea mai mare o are Moldovan. E un candidat, dar Edi va decide pe cine titularizează”, a declarat Adi Mutu.

Recomandări
  • Rapid, ofertată pentru unul dintre titulari
  • Duel decisiv pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu în Liga Națiunilor (ora 21:45, Antena 1 și AntenaPLAY)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și