Închide meniul

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul care poate pleca de la Farul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2023, 12:27

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul care poate pleca de la Farul

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gică Hagi este aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-a vândut pe Enes Sali în MLS, la FC Dallas. „Regele” se mai poate despărţi de un jucător în iarnă, Tudor Băluţă fiind în vizorul unei formaţii din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi va încasa nu mai puţin de trei milioane de euro în schimbul lui Enes Sali, care a fost cumpărat de texanii de la FC Dallas.

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Conform ctsport.ro, Tudor Băluţă este în vizorul celor de la Cracovia, formaţie din prima ligă din Polonia. Mijlocaşul de 24 de ani mai are contract cu Farul până la finalul sezonului, astfel că, în cazul în care nu-şi va prelungi înţelegerea, este de aşteptat ca oficialii campioanei să ia în calcul transferul acestuia, pentru a nu-l pierde gratis în vară.

Tudor Băluţă a fost măcinat de accidentări în acest sezon, şi a bifat doar 12 meciuri la Farul în Liga 1. Mijlocaşul a reuşit să marcheze un gol şi să ofere un assist. De asemenea, Băluţă a prins şi opt meciuri în preliminraiile Champions League şi Conference League.

La Cracovia, Tudor Băluţă ar putea fi coleg cu un alt român, anume Virgil Ghiţă. Mijlocaşul român este cotat la 2,4 milioane de euro, şi a mai fost vândut de Farul în 2019 la Brighton, în schimbul sumei de 2,9 milioane de euro.

Reclamă

Tot la Brighton a fost vândut şi Adrian Mazilu. Mijlocaşul „Regelui” se va alătura englezilor în iarnă, aceştia plătind în schimbul lui suma de trei milioane de euro.

Sursa citată mai sus mai menţionează faptul că Farul s-ar putea despărţi şi de Louis Munteanu, după ce presa din Italia a anunţat că tânărul atacant este în vizorul celor de la Bari, formaţie din Serie B.

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali. Denis Alibec este marele vis al „Regelui”. Titularul lui Edi Iordănescu din România – Elveţia, în care a şi marcat golul victoriei, poate reveni la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a fost transferat de la Muaither la începutul sezonului. Atacantul naționalei a semnat un contract cu formația din Qatar valabil până în vară. Totuşi, Alibec vrea să fie sigur că va prinde lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024 şi e gata să se întoarcă la Farul.

Directorul general al constănţenilor a venit cu detalii, imediat după ce s-a oficializat transferul lui Enes Sali în MLS. Cristian Bivolaru a recunoscut că Alibec poate reveni în Liga 1.

Am văzut şi eu ce a declarat. Ar fi foarte interesant să se întoarcă la Farul. Eu cred că depinde numai de el.

Nu cred că problema este una financiară. A spus şi el că încearcă să găsească altă soluţie, dacă nu se va întoarce în ţară, unde a declarat că va juca numai la noi.

Avem foarte mare nevoie de el în acest moment. Vedem ce se va întâmpla în continuare„, a declarat Cristian Bivolaru pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și