Închide meniul

Rapid – UTA 4-1! Burmaz şi Rrahmani au făcut spectacol! Giuleştenii s-au apropiat de liderul FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 22:45

Reclamă
Rapid – UTA 4-1! Burmaz şi Rrahmani au făcut spectacol! Giuleştenii s-au apropiat de liderul FCSB

„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia

Albion Rrahmani / Profimedia

Rapid – UTA 4-1, duelul din etapa a 28-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Giuleştenii s-au apropiat de liderul FCSB, la şapte puncte, după victoria clară, obţinută pe teren propriu, cu trupa lui Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a reuşit o „dublă” de senzaţie în duelul cu UTA. Robert Bădescu şi Borisav Burmaz au marcat celelalte golurile ale giuleştenilor. Pentru arădeni a marcat Claudiu Micovschi, jucător împrumutat de Rapid la UTA.

Rapid – UTA 4-1

Final! Rapid – UTA 4-1! Giuleştenii au obţinut o victorie uriaşă în lupta la titlu.

Min. 90+3: Rapid – UTA 4-1! Borisav Burmaz a marcat un gol fabulos! Atacantul a punctat direct din lovitură liberă!

Min. 81: Rapid – UTA 3-1! Albion Rrahmani a reuşit „dubla”! Atacantul kosovar a marcat cu un şut de la marginea careului, din pasa perfectă primită de la Funsho.

Reclamă

Min. 51: Ocazie uriaşă ratată de UTA! Lovitura de cap a lui Kevin Luckassen s-a scurs puţin pe lângă poarta lui Aioani.

Min. 44: Rapid – UTA 2-1! Arădenii au reuşit să egaleze prin Claudiu Micovschi! Jucătorul împrumutat de giuleşteni la UTA a punctat cu o lovitură de cap.

Min. 27: Meciul a fost întrerupt! Ambulanţa a intrat pe teren, după ce unui spectator i s-a făcut rău în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 13: Rapid – UTA 2-0! Bădescu a marcat la primul meci în tricoul giuleştenilor! Înlocuitorul lui Andrei Borza în primul 11 a punctat cu un şut în forţă, din faţa porţii.

Min. 1: Rapid – UTA 1-0! Albion Rrahmani a marcat, după o greşeală colosală în defensiva lui Mircea Rednic! Atacantul a punctat, după ce Benga a pasat greşit, chiar către kosovar.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start: 

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Oaidă, Djokovic – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani
Rezerve: Drăghia – I. Cristea, Grigore, Hromada, Cîrjan, Bamgboye, Papeau, Burmaz, El Sawy
Antrenor: Cristiano Bergodi

UTA: Florin Iacob – Tiberiu Capusa, Marko Stolnik, Alexandru Benga, Diogo Rodrigues – Cristian Mihai, Marcelo De Freitas – Claudiu Micovschi, Andrej Fabry, Eric Omondi – Kevin Luckassen
Rezerve: Kucher – Iarasciuc, Trif, A. Lopez, J. Pedro, A. David, R. Stanciu, V. Morar, Al. Tudorie
Antrenor: Mircea Rednic

Cristiano Bergodi a oferit prima reacţie, după scandalul creat de Alexandru Albu şi Andrei Borza, după înfrângerea de pe terenul lui Poli Iaşi. Antrenorul lui Rapid a transmis că cei doi jucători sunt conştienţi de greşelile comise, mărturisind că este dispus să-i ierte pe aceştia.

Reclamă

„Despre Albu și Borza. Am avut o discuție cu ei doi. Au înțeles bine că au greșit, dar nu trebuie să-i tratăm ca pe interlopi. Știu și ei că au greșit.

Vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare. Și eu am făcut greșeli în trecut. Mă pun în locul lor, erau dezamăgiți, mi-au cerut iertare. Au luat o amendă, pentru că e normal.

Se vor antrena cu echipa a doua, după care vom vedea. Eu am avut o discuție cu ei. Unul are 30 de ani, altul, 18. Eu aș ierta orice, pentru că din greșeli se învață.

Le e rușine de colegi și de mine pentru ce au făcut. Nu aveau voie să facă asta. Nu suntem roboți, vom vedea în zilele următoare”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

De cealaltă parte, Mircea Rednic a anunţat că va lupta până în ultima etapă la playoff şi vrea să plece cu cel puţin un punct din Giuleşti. La meciul cu Rapid, arădenii vor fi susţinuţi şi de suporterii celor de la CSA Steaua. Jandarmeria a anunţat că va lua toate măsurile necesare pentru ca lucrurile să nu escaladeze în tribune şi în afara stadionului.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de securitate, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare.

De asemenea, menționăm faptul că, deși a fost agreată prezența și altor suporteri din București în zona destinată galeriei echipei oaspete, din rațiuni care privesc buna desfășurare a evenimentului sportiv, organizatorul acestuia nu va permite afișarea altor însemne în afară de cele care aparțin echipei FC UTA Arad.

Subliniem faptul că un număr de 17 suporteri ai echipei gazdă și un suporter al echipei oaspete se află sub interdicția participării la meciurile de fotbal, sens în care posibila lor încercare de a intra în incinta arenei sportive constituie infracțiune, potrivit prevederilor art. 31, alin. 1 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare. Pentru desfăşurarea în condiţii.

Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă. Spectatorii sunt obligați să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine.

Totodată, recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine”, a transmis Jandarmeria Română, potrivit fanatik.ro.

Rapid – UTA – echipele probabile

RAPID (4-3-3): Aioani l Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu l Djokovic, Oaidă, Papeau I Burmaz, Rrahmani, Krasniqi

REZERVE: Drăghia, Hasani, Funsho, Hromada, I. Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Petrila, C. Cîrjan, El Sawy

ANTRENOR: Cristiano Bergodi

UTA (4-3-3): Kucher – Căpuşă, Stolnik, Benga, Rodrigues – Marcelo, Mihai, Joao Pedro – Micovschi, Tudorie, Omondi

REZERVE: Iacob, Lopez, Stanciu, Fabry, Morar, David, Iurasciuc, Luckassen, Trif

ANTRENOR: Mircea Rednic

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și