Închide meniul

Rapid vrea să-i transfere şi pe Tudor Băluţă şi Constantin Grameni! Suma pe care este dispus să o plătească Dan Şucu

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 10:05

Reclamă
Rapid vrea să-i transfere şi pe Tudor Băluţă şi Constantin Grameni! Suma pe care este dispus să o plătească Dan Şucu

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB - Rapid 2-2

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci al Rapidului / Profimediaimages

Rapid vrea să-i transfere de la Farul şi pe Tudor Băluţă şi pe Constantin Grameni! După ce şi-au asigurat serviciile lui Andrei Borza, giuleştenii vor să mai aducă sub Grant alţi doi jucători alături de care Gică Hagi a câştigat titlul în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are un start de sezon ratat, şi are doar cinci puncte, după primele cinci runde disputate. Giuleştenii au fost învinşi de Petrolul, în ultima etapă de Liga 1.

Rapid vrea să-i transfere şi pe Tudor Băluţă şi Constantin Grameni

Conform gsp.ro, Rapid a pus ochii pe alţi doi jucători de la Farul, Tudor Băluţă şi Constantin Grameni. Giuleştenii au făcut deja oferte oficiale pentru transferurile celor doi jucători de la Farul, însă Gică Hagi nu s-a decis în privinţa lor.

Dan Şucu a dispus să investească nu mai puţin de 1,4 milioane de euro, în transferurile celor doi. Mai exact, în schimbul semnăturii lui Tudor Băluţă, acţionarul din Giuleşti ar urma să plătească suma de 600.000 de euro, iar pentru Grameni ar fi dispus să achite 800.000 de euro.

Andrei Borza s-a înţeles deja cu giuleştenii, iar Gică Hagi a încasat în schimbul fundaşului de 17 ani suma de 800.000 de euro, păstrând de asemenea 10% din următorul transfer al jucătorului.

Reclamă

Tudor Băluţă şi Constantin Grameni au fost jucători de bază la Farul, în sezonul trecut, sezon în care constănţenii au câştigat titlul în Liga 1.

Băluţă a bifat 32 de meciuri pentru formaţia pregătită de Gică Hagi, reuşind să marcheze şase goluri şi să ofere cinci pase decisive. Mijlocaşul de 24 de ani a fost transferat de „Rege” în vara anului trecut, iar contractul său la Farul expiră la sfârşitul sezonului.

De cealaltă parte, Grameni a bifat deja opt meciuri la Farul, în acest start de sezon, reuşind să marcheze şi un gol. În stagiunea precedentă, mijlocaşul de 20 de ani a evoluat în 39 de meciuri pentru gruparea constănţeană, marcând şase goluri şi oferind patru asisst-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid. Tânărul de 17 ani a plecat de la Farul Constanţa şi a semnat cu formaţia din Giuleşti. El ar putea debuta chiar împotriva echipei cu care a cucerit titlul sezonul trecut, Farul Constanţa.

Rapid l-a prezentat oficial pe Andrei Borza în cursul zilei de marţi. Giuleştenii au plătit pentru acest transfer suma de 800.000 de euro, iar Farul va primi un procent de 15% dintr-un eventual transfer al tânărului de 17 ani, potrivit gsp.ro.

Rapid a anunţat că tânărul de 17 ani a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane cu formaţia din Giuleşti. La scurt timp după ce a semnat cu Rapid, Borza a dezvăluit că a fost determinat să facă această alegere de stadionul şi suporterii echipei din Giuleşti:

„Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiție și sunt foarte mândru de mine.

Suporterii sunt nemaipomeniți. Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere și sunt foarte mândru de acest pas.

Sunt un jucător foarte serios și o să o demonstrez aici, în Templul din Giulești. Am foarte mult obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici. A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani”, a spus Andrei Borza, potrivit fcrapid.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și