Închide meniul

Rapid vrea să transfere alţi doi jucători daţi afară de Gigi Becali de la FCSB: „Am informaţii sigure!”

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2023, 23:02

Reclamă
Rapid vrea să transfere alţi doi jucători daţi afară de Gigi Becali de la FCSB: „Am informaţii sigure!

Rapid vrea să transfere alţi doi jucători daţi afară de Gigi Becali de la FCSB

Gigi Becali într-o conferinţă de presă / Hepta

Rapid vrea să transfere alţi doi jucători daţi afară de Gigi Becali de la FCSB. Dinu Gheorghe a confirmat interesul giuleştenilor pentru Deian Sorescu şi Joonas Tamm, plecaţi de la trupa roş-albaştră în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a efectuat până în acest moment patru transferuri. Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea şi Christopher Braun s-au înţeles cu gruparea giuleşteană.

Rapid vrea să transfere alţi doi jucători daţi afară de Gigi Becali de la FCSB

Rapid pregăteşte două lovituri de proporţii pe piaţa transferurilor, în această perioadă de mercato. După Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, şi Deian Sorescu şi Joonas Tamm sunt doriţi în Giuleşti.

Dinu Gheorghe a dezvăluit faptul că giuleştenii negociază cu cei doi, fiind de părere că Deian Sorescu se va plia excelent pe stilul de joc al Rapidului.

De asemenea, Dinu Gheroghe a mai declarat că Gigi Becali a comis o greşeală atunci când a renunţat la Iulian Cristea, deoarece era un fundaş central foarte bun.

Reclamă

„Becali a făcut o mare greșeală că i-a dat drumul acum (n.r.- lui Iulian Cristea), putea fi ținut până în iarnă. A renunțat la Tamm și Cristea în același timp. Am informații sigure că Rapid negociază și cu Tamm.

Au dat bani la Braun, la Cluj (n.r. cei de la Rapid). Dacă vine Sorescu, cam aici e. Sorescu s-ar plia bine la Rapid. Ar fi un jucător util pentru ce înseamnă Rapidul în ziua de azi”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru prosport.ro.

Deian Sorescu a evoluat doar o jumătate de sezon la FCSB, fiind transferat în iarnă de roş-albaştrii, sub formă de împrumut de la Rakow. Deşi a avut şansa de a-l transfera definitiv pe fundaş, Gigi Becali a refuzat să le plătească polonezilor suma de 900.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Joonas Tamm a fost transferat de FCSB în vara lui 2022, fiind un jucător de bază în trupa roş-albastră, în sezonul trecut. Fundaşului i-a expirat contractul cu gruparea lui Gigi Becali, iar înţelegerea nu i-a mai fost prelungită.

Dan Şucu forţează transferul lui Deian Sorescu la Rapid

Dan Şucu forţează transferul lui Deian Sorescu la Rapid. Sorescu s-a întors la Rakow după ce împrumutul la FCSB a expirat, iar Gigi Becali nu a activat clauza de cumpărare.

Conform playsport.ro, cei de la Rapid vor să plătească 600.000 de euro pentru transferul internaţionalului român. De asemenea, rapidiştii îl vor şi pe Kacper Trelowski (19 ani), portarul de rezervă al celor de la Rakow.

Şucu vrea să îi aducă rival pe post şi golgheterului Marko Dugandzic. Astfel, acţionarul majoritar al echipei a pus ochii şi pe Jefte Betancor, jucătorul celor de la CFR Cluj care a fost împrumutat la echipa cipriotă Pafos. Rapid l-a mai vrut pe Jefte şi în urmă cu un an.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și