Închide meniul

Dan Şucu forţează transferul lui Deian Sorescu la Rapid. Cât sunt dispuşi să ofere giuleştenii

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2023, 13:10

Reclamă
Dan Şucu forţează transferul lui Deian Sorescu la Rapid. Cât sunt dispuşi să ofere giuleştenii

Dan Şucu forţează transferul lui Deian Sorescu la Rapid

Deian Sorescu, la un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Dan Şucu forţează transferul lui Deian Sorescu la Rapid. Sorescu s-a întors la Rakow după ce împrumutul la FCSB a expirat, iar Gigi Becali nu a activat clauza de cumpărare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Rapid, Deian Sorescu se poate reîntâlni cu foştii colegi de la FCSB, Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă. Cei doi au semnat deja cu Rapid după ce au fost daţi afară de Gigi Becali.

Dan Şucu forţează transferul lui Deian Sorescu la Rapid

Conform playsport.ro, cei de la Rapid vor să plătească 600.000 de euro pentru transferul internaţionalului român. De asemenea, rapidiştii îl vor şi pe Kacper Trelowski (19 ani), portarul de rezervă al celor de la Rakow.

Şucu vrea să îi aducă rival pe post şi golgheterului Marko Dugandzic. Astfel, acţionarul majoritar al echipei a pus ochii şi pe Jefte Betancor, jucătorul celor de la CFR Cluj care a fost împrumutat la echipa cipriotă Pafos. Rapid l-a mai vrut pe Jefte şi în urmă cu un an.

Iulian Cristea, prezentat oficial la Rapid

Iulian Cristea a fost prezentat oficial la Rapid! Fostul fundaş de la FCSB a semnat cu clubul giuleştean un contract valabil pe două sezoane. Stopperul de 28 de ani a oferit şi primele declaraţii, după ce s-a înţeles cu clubul de sub Grant.

Reclamă

Iulian Cristea s-a despărţit în această vară de FCSB, după ce a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Fundaşul nu a stat însă mult timp „pe bară” şi s-a înţeles cu Rapid.

„Rapid a perfectat cel de-al patrulea transfer al verii, reușind să aducă un fundaș de echipa națională.

Iulian Cristea a venit din postura de jucător liber de contract și a semnat un contract valabil pentru două sezoane”, se arată în anunţul postat de Rapid, pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Iulian Cristea a oferit şi primele declaraţii, după ce a fost anunţat transferul lui la Rapid. Fundaşul s-a declarat extrem de bucuros de faptul că va îmbrăca tricoul vişiniu din sezonul viitor, fiind dornic să facă performanţă alături de giuleşteni.

Mă bucur că am ales acest club de tradiție din țară și sper să facem performanță împreună. Sunt mândru de faptul că am primit această ofertă. Vin de la o rivală, dar acum îmi doresc să dau totul pentru Rapid.

E o atmosferă deosebită în Giulești, un public foarte frumos care te face să ți se ridice părul de pe mâini”, a declarat Iulian Cristea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și