Închide meniul

Rareş Ilie, mesaj emoţionant chiar înainte de derby-ul CFR Cluj – Rapid: „O să faceţi un meci mare!”. Ce a transmis noul jucător de la Nice

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2022, 20:35

Reclamă
Rareş Ilie, mesaj emoţionant chiar înainte de derby-ul CFR Cluj – Rapid: „O să faceţi un meci mare!. Ce a transmis noul jucător de la Nice

Rareş Ilie, mesaj emoţionant chiar înainte de derby-ul Rapid - CFR Cluj

Rareş Ilie, la plecarea din România / Antena Sport

Rareş Ilie a semnat cu Nice şi a avut un mesaj emoţionant chiar înainte de derby-ul CFR Cluj – Rapid. Jucătorul vândut de giuleşteni cu 5 milioane de euro şi-a încurajat foştii coechipieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie a semnat cu OGC Nice! Fostul nostru jucător le-a transmis un mesaj băieților direct de la Nisa, înainte de meciul cu CFR Cluj„, a fost anunţul făcut de pagina oficială a clubului din Grant.

Rareş Ilie, mesaj emoţionant chiar înainte de derby-ul CFR Cluj – Rapid

Multă baftă, băieţi, diseară. Eu sunt cu sufletul alături de voi şi sunt sigur că o să faceţi un meci mare şi o să câştigaţi! Aveţi încredere în voi şi ‘Forza Rapid’!„, a transmis Rareş Ilie.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Reclamă

Dan Șucu nici nu a vrut să audă ca Rareș Ilie să zboare în Franța cu o cursă de linie și l-a urcat pe puștiul-minune al Rapidului într-un avion privat. Suma plătită de finanțatorul giuleștenilor e impresionantă. 30.000 de euro e suma plătită de noul acționar din Giulești pentru zborul privat al puștiului de 19 ani

Crescut la academia Rapidului, Rareș Ilie a fost promovat la prima echipă în sezonul 2020/2021, pe vremea când giuleștenii se aflau în Liga a 2-a. În ultimii doi ani, mijlocașul de 19 ani a marcat 9 goluri și a oferit 12 assist-uri în 60 de apariții pentru trupa de sub Grant.

Mihai Stoica, reacție fermă după transferul lui Rareș Ilie la Nice

Mihai Stoica s-a declarat surprins de transferul lui Rareș Ilie la Nice. Managerul general de la FCSB nu crede că fosta „perlă” a giuleștenilor se potrivește pentru fotbalul din Franța. MM a recunoscut însă că e de multă vreme fanul puștiului de 19 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Surprinzător, pentru că nu are profilul jucătorilor care se caută în Franţa, mai ales de o echipă ca Nice.

Pe de altă parte, ştim cine este antrenorul lui Nice, Lucien Favre, şi putem afla mai multe de la Adrian Ursea, care a lucrat cu Favre şi care a fost şi el antrenorul lui Nice şi chiar cu rezultate.

Surprinzător şi pentru că practic Rareş Ilie şi-a făcut cifrele jucând în play-out. Eu chiar eram curios să îl văd împotriva echipelor din play-off. Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut mereu, am spus înainte de a apărea cu cifre în Liga 1. Mi-a plăcut şi în Liga 2. E un jucător bun şi îmi place foarte mult şi cum se prezintă.

E un băiat deştept. Faptul că are încredere în el poate să îl ajute enorm, doar că îi va fi foarte greu pentru că în Franta, primele două ligi sunt ligi unde atacanţii au viteză, forţă, de regulă provin din Africa, deci calităţi fizice incontestabile şi chiar cred că va fi o mare realizare dacă va juca în acest campionat pentru Nice”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și