Închide meniul

Rareş Pop, entuziasmat de Şumudică după ce a marcat primul gol în tricoul Rapidului: „Mentalitate diferită”! Ce a spus de Lennon

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2024, 8:29

Reclamă
Rareş Pop, entuziasmat de Şumudică după ce a marcat primul gol în tricoul Rapidului: „Mentalitate diferită! Ce a spus de Lennon

Rareş Pop, entuziasmat de Şumudică după ce a marcat primul gol în tricoul Rapidului

Rareş Pop, în meciul cu Dinamo / Profimedia Images

Rareş Pop e entuziasmat de Şumudică după ce a marcat primul gol în tricoul Rapidului. Tânărul de 19 ani, adus de giuleşteni în vara acestui an de la UTA, a înscris golul 2 al Rapidului în meciul cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pop a marcat în minutul 53 al partidei, cu un şut superb, şi a dus scorul la 2-0 pentru giuleşteni. Anterior, Paşcanu deschisese scorul, în minutul 44. Teixeira a redus din handicap în minutul 78, cu un eurogol.

Rareş Pop, entuziasmat de Şumudică după ce a marcat primul gol în tricoul Rapidului: „Mentalitate diferită”! Ce a spus de Lennon

La interviul de după meci, Rareş Pop a vorbit despre schimbarea pe care a adus-o la Rapid venirea lui Marius Şumudică.

A fost un meci destul de dificil, dar ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Sperăm să fie o descătușare de acum încolo.

Finalul l-am privit de pe bancă și am avut mari emoții, au pus destulă presiune pe careul nostru.

Reclamă
Reclamă

Băieții sunt fericiți, toată lumea e fericită, și antrenorul nostru la fel, sperăm să o ținem tot așa și să facem un meci bun și la Craiova.

„Marius Şumudică ne-a introdus o mentalitate diferită și ne-a motivat”

(n.r.: Ce i-a lipsit Rapidului până acum) Cred că ne-a lipsit luciditatea din fața porții, dar în acest meci ne-a ieșit.

(n.r.: despre ce a adus nou venirea lui Marius Şumudică) Ne-a introdus o mentalitate diferită și ne-a motivat oarecum. 

Reclamă

Dar nu putem diminua nici meritul fostului antrenor, care are o vastă carieră în spate. Poate că domnul Șumudică e potrivit pentru noi.

Sperăm să vină și mai departe rezultatele așteptate de suporteri, iar cu această ocazie le și mulțumesc pentru deplasarea lor. 

Jucăm sâmbătă la Craiova, avem 7 zile pentru a pregăti partida, sperăm să fim tot mai bine”, a declarat Rareş Pop pentru digisport.ro după Poli Iaşi – Rapid 1-2.

Marius Şumudică a oferit mai multe surprize în primul 11 la meciul cu Iaşi. I-a titularizat pe veteranul Cristi Săpunaru, tânărul Rareş Pop şi pe Burmaz, în locul lui Jambor. Schimbările lui Şumudică au fost de bun augur, având în vedere că Săpunaru a avut o intervenţie foarte bună la o fază foarte periculoasă, în prima repriză, iar Rareş Pop a marcat un gol splendid.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”

Chiar dacă a câştigat la debutul la Rapid, Marius Şumudică a fost şi nemulţumit din cauza ratărilor jucătorilor săi. Rapid a obţinut prima victorie a sezonului. Paşcanu şi Rareş Pop au marcat golurile victoriei.

Rapid a condus cu 2-0, prin golurile lui Paşcanu şi Rareş Pop, şi părea că va obţine o victorie fără emoţii. Golul lui Teixeira a aruncat în aer finalul de meci. Siegist a avut mai multe parade în final, iar Rapid a obţinut prima victorie a sezonului. Şumudică i-a mulţumit şi lui Neil Lennon pentru munca depusă.

Un teren greu, stadionul plin. Mulţumesc jucătorilor, este foarte important. Veneau după multe semieşecuri şi eşecuri. Nu puteam decât să lucrez la mentalul lor. Sunt şi bucuros şi supărat, că nu se poate să închidem meciul la ocaziile pe care le-am avut. Dar le mulţumesc jucătorilor, suporterilor şi ţin să îi mulţumesc şi fostului antrenor, chiar dacă nu a reuşit să obţină rezultatele dorite, pentru că eu ştiu cum e să fii antrenor străin într-o altă ţară.

(n.r.: despre Lennon) Este un om care a fost primit cu o oarecare ostilitate. Nu e ușor să antrenezi într-o țară străină. Și nu o spun cu ironie.

Şi în continuare am avut blocaj mental, la 1-0 am făcut pasul înapoi. Nu se poate să ai 3-4 ocazii la 2-0 şi să nu omorâm meciul.

(n.r.: despre Săpunaru) A jucat cu inima, cu injecții. Nu a mai putut, să vedem cum îl putem recupera. Eu îi iubesc pe toți, suntem o armată, eu sunt căpitanul și răspund, dar sunt la inima mea toți. O să le vină rândul tuturor. Asta înseamnă sacrificiu, dar nu îl iubesc doar pe Săpunaru, îi iubesc pe toți. Cuvintele sunt de prisos, nu mi le găsesc. Am venit acasă și am reușit să câștig. Să creadă că pot mai mult (n.r.: jucătorii), încă sunt departe de ceea ce putem face”, a spus Marius Şumudică pentru sursa citată mai sus.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:22

Sepsi – Unirea Slobozia 0-1! Nou-promovata lui Adi Mihalcea a dat lovitura pe terenul covăsnenilor

21:10

Dinamo – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 22:00! Derby „de foc”! Oltenii, neînvinși! Echipele de start

21:08

LIVE SCOREParma – AC Milan 2-1. Meci „de foc” în Italia! A înscris și Cancellieri. Man a dat lovitura încă din minutul 2!

21:05

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani: „E cea mai grea situație de când sunt la CFR! Ei sunt fresh”

20:36

Dennis Man, fază de „tiki-taka” în Parma – AC Milan! Valentin Mihăilă, o bară și o altă ratare monumentală

20:14

LIVE VIDEOFC Porto – Rio Ave se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Se anunţă show total pe Dragao. Benfica – Estrela e de la 22:30

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și