Închide meniul

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”

Publicat: 24 august 2024, 0:44

Reclamă
Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta! Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid

Profimedia

Chiar dacă a câştigat la debutul la Rapid, Marius Şumudică a fost şi nemulţumit din cauza ratărilor jucătorilor săi. Rapid a obţinut prima victorie a sezonului. Paşcanu şi Rareş Pop au marcat golurile victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a condus cu 2-0, prin golurile lui Paşcanu şi Rareş Pop, şi părea că va obţine o victorie fără emoţii. Golul lui Teixeira a aruncat în aer finalul de meci. Siegist a avut mai multe parade în final, iar Rapid a obţinut prima victorie a sezonului. Şumudică i-a mulţumit şi lui Neil Lennon pentru munca depusă.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid

„Un teren greu, stadionul plin. Mulţumesc jucătorilor, este foarte important. Veneau după multe semieşecuri şi eşecuri. Nu puteam decât să lucrez la mentalul lor. Sunt şi bucuros şi supărat, că nu se poate să închidem meciul la ocaziile pe care le-am avut. Dar le mulţumesc jucătorilor, suporterilor şi ţin să îi mulţumesc şi fostului antrenor care, chiar dacă nu a reuşit să obţină rezultatele dorite, pentru că eu ştiu să fii antrenor străin într-o altă ţară.

Și țin să mulțumesc și fostului antrenor, este un om care a fost primit cu o oarecare ostilitate. Nu e ușor să antrenezi într-o țară străină. Și nu o spun cu ironie sau nu o spun cu ironie.

Şi în continuare am avut blocaj mental, la 1-0 am făcut pasul înapoi. Nu se poate să ai 3-4 ocazii la 2-0 şi să nu omorâm meciul. A jucat inima, cu injecții. Nu a mai putut, să vedem cum îl putem recupera. Eu îi iubesc pe toți, suntem o armată, eu sunt căpitanul și răspund, dar sunt la inima mea toți. O să le vină rândul tuturor. Asta înseamnă sacrificiu, dar nu îl iubesc doar pe Săpunaru, îi iubesc pe toți. Cuvintele sunt de prisos, nu mi le găsesc. Am venit acasă și am reușit să câștig. Să creadă că pot mai mult, încă sunt departe de ceea ce putem face. „, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Debut cu victorie pentru Marius Şumudică

Rapid a marcat prima la Iaşi, în minutul 13, dar golul lui Burmaz a fost anulat pentrui ofsaid. Portarul bucureşteniilor, Siegrist, a respins şutul lui Gheorghiţă, din minutul 22, iar Paşcanu a deschis scorul cu o lovitură de cap, în minutul 44. În startul reprizei secunde Siegrist a respins şutul lui Kamberi, din minutul 51, pentru ca Rareş Pop să înscrie două minute mai târziu şi oaspeţii conduceau cu 2-0.

Burmaz a ratat incredibil, în minutul 71, iar în minutul 78 Teixeira a înscris pentru ieşeni, cu o execuţie fabuloasă, de la distanţă. Gazdele au prins curaj pe final, Rapid a suferit, dar a reuşit să obţină prima victorie a sezonului chiar la debutul pe banca tehnică pentru Marius Şumudică.

În clasament Rapid este pe locul 6, cu 8 puncte, în timp ce Poli Iaşi se află pe 10, cu 7 puncte.

Reclamă
Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:48 24 aug.

Cristi Săpunaru, cuvinte uriaşe despre Marius Şumudică: „E fratele meu mai mare! Aş face orice pentru el!”

0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 5 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos 6 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu
Citește și