Închide meniul

Răspunsul lui Adrian Mititelu după ce Gigi Becali a spus că nu a fost învins niciodată de patronul lui FCU Craiova

Bogdan Stănescu Publicat: 9 noiembrie 2023, 23:55

Reclamă
Răspunsul lui Adrian Mititelu după ce Gigi Becali a spus că nu a fost învins niciodată de patronul lui FCU Craiova

Adrian Mititelu nu îl vede Gigi Becali campion

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / colaj AS.ro / Hepta

Adrian Mititelu i-a dat replica lui Gigi Becali după ce patronul FCSB-ului a spus că nu a fost învins niciodată de finanţatorul lui FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu a confirmat că nu l-a învins niciodată pe Becali de când e finanţator în Liga 1, dar a spus că echipa lui a avut mult ghinion cu formaţia patronată de milionarul din Pipera.

Răspunsul lui Adrian Mititelu după ce Gigi Becali a spus că nu a fost învins niciodată de patronul lui FCU Craiova

”A avut dreptate Gigi Becali. De aproape 20 de ani de când sunt conducător de club nu am reușit să câștigăm contra lui. Am avut și ghinioane. La ultima deplasare ne-au dat gol în minutul 90+4. Înainte de meciul acesta am făcut egal, dar puteam să îi batem atunci”, a declarat Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

Eu cu Mititelu suntem ultimii mohicani din generația aia a noastră de acum vreo 16-17 ani, iar atunci eram vreo 5-6 patroni cu echipe bune de tot. Dar chiar și așa, Mititelu tot nu m-a bătut niciodată, nici când îl avea în mare formă pe Florin Costea, iar eu știu cât vrea el să câștige în fața mea. Și nu o să mă bată nici acum.

Știți de ce? Nu o să îi lăsăm să își facă jocul lor de posesie. Ei îl au la mijloc pe Achim ăla, care chiar dacă e mai lent, desenează bine pe teren cu pasele lui. Achim le leagă jocul. Le-am văzut meciul lor direct. Mă refer la meciul Craiovelor, iar Craiova lui Mititelu a fost mai bună față de Craiova lui Rotaru, dar știți de ce? A avut posesie mai bună.

Reclamă

Ăia ai lui Rotaru alergau după minge, dar mingea era mai mult la cei de la FCU. De aia au și avut mai multe ocazii de gol. Dar cu noi nu o să le meargă”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

FCSB – FCU Craiova e duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. FCSB e lider în Liga 1, cu un punct deasupra lui CFR Cluj, în timp ce echipa lui Mititelu se află pe locul 14, cu 15 puncte acumulate.

Adrian Mititelu, obiectiv îndrăzneț pentru FCU Craiova: „Avem echipă, putem să facem asta”

Adrian Mititelu a anunțat un obiectiv îndrăzneț pentru FCU Craiova! Patronul oltenilor este de părere că echipa sa poate învinge orice formație din România, chiar dacă clubul său se află, momentan, în subsolul clasamentului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu îmi e frică de retrogradare, suntem acolo dar eu zic că vom termina în play-off anul acesta. Eu zic că avem echipă de play-off. Dacă nu, vom câștiga play-out-ul și vom juca, din nou barajul. Noi avem o echipă foarte bună, am avut multe ghinioane, dar putem bate orice echipă din România.

Am avut forma slabă a portarului la început, am fost foarte superificali, am crezut că îl putem înlocui mai ușor pe Duarte, nu a fost așa. Dar acum zic că avem o apărare foarte bună. Au venit jucători care s-au integrat foarte bine în echipă. În iarnă vom aduce 2 fundași centrali, măcar pe 1 să îl nimerim”, a spus Adrian Mititelu, potrivit digisport.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și