Închide meniul

Răspunsul lui Florinel Coman atunci când a fost întrebat dacă a vrut să îi fie arătat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 decembrie 2023, 23:38

Reclamă
Răspunsul lui Florinel Coman atunci când a fost întrebat dacă a vrut să îi fie arătat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul!

Florinel Coman, gol anulat în CFR Cluj - FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci al FCSB-ului / Hepta

Florinel Coman a fost protagonistul unei faze controversate în prelungirile partidei. Atacantul FCSB-ului a văzut al doilea galben, iar multă lume se gândeşte că l-a căutat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman va juca în meciul cu CFR Cluj. Dacă ar fi rămas doar cu cartonaşul galben, ar fi lipsit de la derby-ul de săptămâna viitoare.

Răspunsul lui Florinel Coman atunci când a fost întrebat dacă a vrut să îi fie arătat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul!

E îngrijorare. În ultimele meciuri am marcat din faze fixe, nu mai avem acelaşi randament, noi, atacanţii.

Marcăm doar din faze fixe, e o problemă, Steaua (n.r.: FCSB) nu a fost obişnuită aşa niciodată.

Puteam să ne desprindem, dar până la urmă trebuie să ne gândim că e bine că s-au încurcat şi celelalte echipe.

Reclamă
Reclamă 4

Clar nu ne-am relaxat, ne-am gândit să venim, să jucăm fotbal şi să câştigăm acest meci. Era o şansă uriaşă să mergem la 8 puncte (n.r.: de CFR Cluj).

„Arbitrul mi-a spus că sunt nervos”

E vina noastră, mai ales a jucătorilor din atac.

Suporterii ne-au încurajat, am vorbit cu ei, sperăm să câştigăm etapa viitoare.

Reclamă

Mi s-a părut fault la primul gol, dacă nu s-a dat, asta este.

(n.r: la primul galben) A vrut să îmi dezlege şireţurile. La al doilea galben stau în faţa mingii şi mi-a arătat imediat cartonaşul galben.

Mi-a spus că sunt nervos.

„Orice jucător vrea să joace fiecare meci”

(n.r: despre al doilea galben) Orice jucător vrea să joace fiecare meci. Nu m-am gândit niciodată să beneficiez de acest lucru. E o dezamăgire, cu toţii suntem vinovaţi pentru joc.

Un joc total jalnic, am fost jalnici cu toţii.

(Nu ai avut niciun moment gândul că vei lipsi de la partida de la Cluj?) Nu, am fost nervos pentru că nu mi-a ieşit nimic.

Trebuie să ridicăm capul, să o scoatem, o luăm pe noi.

(n.r.: despre grupa României de la EURO) Belgia pleacă uşor favorită, să spun aşa, noi o să fim subestimaţi, cum am fost şi în această grupă pe care am avut-o.

Pare că ne convine, uitându-ne la cum s-a terminat grupa. Mergem să facem un EURO foarte bun. Nu ştiu ce să vorbesc, am văzut că îşi dau foarte mulţi cu părerea, sunt luni buni înainte”, a spus Florinel Coman la digisport.ro.

FCSB – Oțelul 0-2. Lovitură de teatru! „Roş-albaştrii” au suferit o înfrângere usturătoare!

FCSB – Oțelul 0-2, duel din etapa a 18-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Liderul campionatului a ratat a treia victorie consecutivă, suferind o înfrângere surprinzătoare.

FCSB se putea detașa în fruntea clasamentului Ligii 1. Roș-albaștrii nu au reuşit să profite de pașii greșiți făcuți de CFR Cluj și Rapid.

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Olaru (cpt.), Șut, Ov. Popescu – Miculescu, Compagno, Coman
REZERVE: A. Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic
ANTRENOR: Elias Charalambous

OȚELUL (4-3-3): Dur Bozoancă – Zhelev, Yabre, Lovric, Miguel Gomes – Cisotti (cpt.), Ariel Lopez, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
REZERVE: R. Stoian – Fatai, Jardan, Tănasă, Dimitrov, I. Neagu, G. Cîrjan, S. Rus, Ghiocel
ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și