Închide meniul

Răspunsul lui Gigi Corsicanu, după derapajul rasist al lui Gigi Becali: „El e mai ţărănuş, mai necioplit, ne face ţigani!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2022, 18:25

Răspunsul lui Gigi Corsicanu, după derapajul rasist al lui Gigi Becali: „El e mai ţărănuş, mai necioplit, ne face ţigani!

Gigi Corsicanu, atac dur la adresa fanilor de la FC U Craiova 1948

Hepta

Gigi Corsicanu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a avut un nou derapaj la adresa fanilor rapidişti. Becali a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Corsicanu a avut un răspuns pe măsură pentru Gigi Becali, despre care a spus că „e mai necioplit” şi „ţărănuş”.

Gigi Corsicanu: „Gigi Becali ne jigneşte”

„Gigi Becali a mai făcut nişte declaraţii, ne jigneşte. El e mai ţărănuş, mai necioplit, ne face ţigani. Noi îl luăm în glumă, el e mai ţărănuş, sunt nişte ieşiri care îi fac rău.

Nu o luăm în nume de rău, ştim că el aşa vorbeşte, dar ar trebui să fie mai rezervat când vorbeşte de suporterii Rapidului”, a spus Gigi Corsicanu la digisport.ro, în răspunsul pentru Gigi Becali.

Gigi Becali, derapaj rasist la adresa fanilor Rapidului: „Țigani, țigani, dar sunt civilizați!”

Gigi Becali a avut un derapaj rasist la adresa rapidiștilor, în momentul în care a vorbit despre posibilitatea disputării meciului FCSB – CFR Cluj în Giulești. În plus, latifundiarul din Pipera a răbufnit din nou la adresa lui Vasile Dîncu, în cazul „FCSB în Ghencea”.

Reclamă

Becali pregătește un plan îndrăzneț și, în același timp, surprinzător, pentru a evolua în „casa” Rapidului.

„Mă gândesc să vorbesc cu Mustață (n.r. – liderul galeriei FCSB), să vorbească cu șefii de galerie de la Rapid. Că dacă se înțeleg ei între ei, nu e niciun fel de problemă. Mă gândeam să vorbească. 

Ei dușmănia lor o au cu Dinamo. Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii. Dacă ar accepta, pentru că acolo nu poți să ai pretenții să joci dacă nu acceptă galeria lui Rapid. Adică să le demonstreze giuleștenii că nu sunt dușmănoși, că vor să vadă spectacol fotbalistic.

Reclamă 4 / 0/3

Mai întâi să se înțeleagă galeriile și apoi vom vedea dacă vom face un demers pentru a juca pe Giulești. Dacă vor accepta, promitem să nu facem nicio sărbătoare în Giulești.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Înaintea lui Gigi Corsicanu, şi liderul galeriei Rapidului i-a dat replica lui Gigi Becali

Reacția rapidiștilor n-a întârziat să apară. Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleștene, a spus că fanii alb-vișinii nu se pot opune unui posibil meci între FCSB și CFR Cluj pe noul lor stadion.

„Nu e problema noastră, a galeriei, ce evenimente se desfășoară pe stadionul Giulești, care e construit din bani publici. Treaba noastră e să încurajăm echipa la fiecare meci.

Nu trebuie să mă sune Mustață pe mine. Nu e treaba noastră ce vor Mustață și Gigi. Noi nu ne putem implica într-o asemenea problemă. Există o lege și sunt persoane abilitate care se ocupă cu stadion. Ei nu pot da cu piciorul banilor. Dacă cineva vrea să organizeze un eveniment pe acest stadion, nu e problema noastră. Nu ne interesează.

Noi suntem galeria Rapidului și datoria noastră este să susținem echipa la toate evenimentele. Nu e problema noastră cine vrea să joace pe Giulești. Nu ne putem opune.

E un stadion făcut din bani publici și poate să joace oricine. Asta ar trebui să înțeleagă și cei de la CSA Steaua. Stadionul trebuie întreținut și pentru asta e nevoie de bani. Iar pentru bani e nevoie să se organizeze evenimente.”, a spus Liviu Ungurean, pentru gsp.ro.

Gigi Becali l-a făcut praf din nou pe Vasile Dîncu: „E vai de capul lui, e fricos!”

Gigi Becali a ieșit din nou la atac, în încercarea de a programa în Ghencea derby-ul din ultima etapă a play-off-ului, dintre FCSB și CFR Cluj. Patronul FCSB-ului a avut o nouă declarație acidă îndreptată către Ministrul Apărării, Vasile Dîncu.

Reclamă

Becali și-a reiterat dorința de a face solicitare la Guvern și Parlament, pentru a obține acordul ca posibila „finală” pentru titlu să se dispute în Ghencea.

„Toată lumea mi-a luat apărarea. Asta e cea mai mare tâmpenie. Cel mai important meci din campionatul României să se poată juca doar la Buzău, pe un stadion vechi, deși am băgat sute de milioane în stadioane. Asta e România, trăim în ea.

Păi dacă e ministru Dîncu. Ăsta e vai de capul lui, e fricos. Păi cum să îi fie frică de galerie? Atunci hai să nu mai plătim taxe și impozite, pentru că stadionul e făcut din banii noștri. Ei cheltuie două milioane pe an din banii noștri. Le e frică să dea răspuns. Orice răspuns dat de cineva e penal. Fac cerere și la Guvern și la Parlamentul României!”, a mai declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și