Închide meniul

Răspunsul lui Mihai Stoica după ce a fost criticat de Gigi Becali: „Așa consideră el. Eu am altă optică!”

Alexandru Ivan Publicat: 2 noiembrie 2022, 23:24

Reclamă
Răspunsul lui Mihai Stoica după ce a fost criticat de Gigi Becali: „Așa consideră el. Eu am altă optică!

FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a oferit prima reacție după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru forma slabă a celor de la FCSB, care a dus la plecarea antrenorului Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a recunoscut că și el are o parte din vină pentru sezonul slab al roș-albaștrilor, însă nu e în totalitate de acord cu viziunea lui Gigi Becali.

Prima reacție a lui Mihai Stoica după ce a fost criticat de Gigi Becali

„Gigi are dreptate când spune că toată lumea e vinovată, bineînțeles că toată lumea e vinovată. Nu am știut să gestionăm situația. E logic să mă treacă și pe mine.

Gigi consideră că eu, în momentul în care echipa nu joacă cum trebuie nu e bine antrenată, cam așa e, el zice că e și vina mea, așa explică el, na. Eu am altă optică, am lăsat mereu antrenorii să lucreze și nu am vrut să știu prea multe, pentru că aveam impresia că le știu pe toate și începeam să dau indicații antrenorului și nu am vrut. Clar că nu am cum să nu am nicio vină. Altceva nu are ce să fie, de organizare cred eu că nu a avut ce să spună„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FCSB a fost eliminată ruşinos din grupele Conference League, după dubla umilitoare cu Silkeborg (0-10), iar în campionat, roş-albaştrii sunt pe locul 7, la 17 puncte în spatele Farului, dar şi cu două meciuri în minus.

Reclamă

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Nicolae Dică, după ce antrenorul a plecat de la FCSB

MM a laudat performanţele lui Dică, acestea fiind reprezentate de sumele care au intrat în conturile clubului ca urmare a calificării echipei în grupele Conference League. În final, Mihai Stoica a declarat că fostul antrenor de la FCSB nu este vinovat de prestaţia dezastruoasă a jucătorilor din partida cu U Cluj.

„Vorbiți cu argumente, dacă vorbiți, ca idee Dică e singurul antrenor care a jucat cu echipa a doua în cupele europene.

Am avut un penalty inventat la West Ham. Am avut penalty clar la meciul cu Anderlecht, să nu-mi spună cineva că Anderlecht e slabă, că dau exemple de jucători de la ei.

Reclamă 4 / 0/3

Puteam câștiga grupa, bineînțeles că am abandonat după competiția. A fost 5-0, dar nimeni nu spune despre faultul la Musi sau despre golul nevalidat al lui Miculescu. Nu mai era o diferență atât de mare. Era competiția abandonată din cauza greșelilor de arbitraj, nu din altă cauză. Dică a obținut o calificare, care a adus milioane în conturile clubului.

Recunosc, la meciul cu U Cluj am avut o evoluție execrabilă, dar să nu uităm că am venit după patru victorii consecutive. Am câștigat la Sfântu Gheorghe, am făcut egal la Bruxelles și a venit meciul ăsta. Nu înseamnă că e vina lui Dică”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Declarațiile lui Gigi Becali despre Mihai Stoica

Gigi Becali a avut un atac frontal la Mihai Stoica, în plin haos la FCSB, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Patronul susţine că „fratele” ar fi trebuit să plătească primul după situaţia în care a ajuns echipa.

„Mihai e fratele meu mai mic. Vină o au toţi, cât timp echipa nu joacă nimic. Toţi care sunt în jurul echipei ar fi trebuit să plătească, într-o situaţie normală. Fratele (n.r. – Mihai Stoica) trebuia primul să plătească după antrenor. El e acolo în locul meu. Primul el, ăilalţi nu ştiu. Dacă e frate, ce să fac? Nu poţi să-l pui să plătească pe frate.

A jucătorilor nu e vina. Când toată echipa joacă circ, răspunde unul, ăla care o antrenează. Când mă pot lua de un jucător, doi-trei, o fac. Dar când jucăm circ. Nu zic că nu e bun antrenor, dar e vina lui. Sau poate e vina mea.

Poate nu le convine „dracilor” şi îi pun pe jucători să dea pasă la adversar, să nu alerge. Exact aşa e. Ce se întâmplă la echipă e lucrul drăcesc. Eu nu ştiu ce să fac. Aşa ceva nu am păţit în 22 de ani. Dai milioane de euro pe jucători şi nu jucăm nimic. De un an de zile zic că mă interesează posesia.

Regret că am dat banii degeaba, nu că n-ar avea valoare Miculescu sau Compagno. Ieşeam mai repede din fotbal dacă nu îi luam. Aşa o să ies mai greu. Am fost războinic, s-a dus. Orice armăsar ajunge gloabă. Fiţi voi, tineretul, la revedere eu”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și