Închide meniul

Răspunsul lui Mircea Lucescu la întrebarea dacă o preia pe Dinamo alături de Ion Ţiriac!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 februarie 2024, 23:50

Răspunsul lui Mircea Lucescu la întrebarea dacă o preia pe Dinamo alături de Ion Ţiriac!

Singurul vinovat găsit de Mircea Lucescu la CFR Cluj

Mircea Lucescu / AS.ro

Mircea Lucescu a primit un premiu la Gala Sportului Românesc, pe care i l-a înmânat chiar Ion Ţiriac. La final, „Il Luce” a fost întrebat şi de Dinamo. Iată răspunsul lui Mircea Lucescu la întrebarea dacă o preia pe Dinamo alături de Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci când a venit vorba despre preluarea lui Dinamo, Mircea Lucescu le-a cerut jurnaliştilor să discute despre alt subiect.

Răspunsul lui Mircea Lucescu la întrebarea dacă o preia pe Dinamo alături de Ion Ţiriac!

Cum rămâne cu colaborarea cu domnul Ţiriac, mai faceți stadionul?”, a fost întrebat Mircea Lucescu.

Nu știu, haideți să discutăm de altceva acum. Gata, mulțumesc!”, a răspuns Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu anunţa, recent, că Ion Ţiriac ar vrea să se implice financiar la Dinamo.

Reclamă

Imagine de colecţie la Gala Sportului românesc! Mircea Lucescu, premiat de Ion Ţiriac: „Mă leagă o admiraţie de el!”

Mircea Lucescu a fost premiat de bunul său prieten, Ion Ţiriac. Lucescu şi-a arătat admiraţia pentru miliardarul român în interviul dat după ce a primit premiul.

Premiul nu este doar al meu, el aparţine tuturor campionilor noştri olimpici, mondiali şi europeni. Tot ceea ce a însemnat tinereţea noastră, copilărie noastră. Interesul pe care l-am avut în acea perioadă pentru campionii României. Am şi spus că sportul a evoluat extraordinar de mult şi a devenit o artă.

Văzând ce s-a petrecut în seara asta, văzând foşti campioni mondiali şi olimpici în fruntea federaţiilor, este dorinţa lor de a reînnoda victoriile din trecut. Victoria este importantă doar dacă aduci o altă victorie. Altfel, este intâmplătoare. Faptul că Ion Ţiriac mi-a dat acest premiu, pentru mine este o surpriză extrem de plăcută, mai ale că pe mine mă leagă de el admiraţia pe care o am pentru omul Ţiriac, pentru tot ce a făcut el în sport la toate nivelurile. De la jucător, antrenor, conducător, organizator şi patron”, a spus Mircea Lucescu la Ateneul Român.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu, veste URIAŞĂ pentru Dinamo: „Am discutat cu Ion Ţiriac, vrea să se implice!”. Condiţiile puse de miliardar

Mircea Lucescu a venit, recent, cu o veste uriaşă pentru Dinamo. Cel mai titrat antrenor român a anunţat că Ion Ţiriac este gata să vină să investească la gruparea din Ştefan cel Mare. „Il Luce” a anunţat care sunt condiţiile puse de miliardarul român.

Lucescu a anunţat că a purtat discuţii cu fostul mare jucător de tenis şi acesta este dispus să îşi investească banii la Dinamo. Omul de afaceri nu ar fi stat pe gânduri în condiţiile în care „câinii” ar fi avut un stadion modern pe care să joace.

Ion Ţiriac şi-ar dori să primească anumite confirmări de la actualii conducători ai lui Dinamo. Nu ia în calcul să ajungă la echipă, iar alb-roşiii să retrogradeze.

Ţiriac vrea să aibă convingerea că implicarea lui duce la rezultate”

Am avut o discuţie cu Ion Ţiriac, ca doi oameni de sport. Nu se pune problema (n.r. să ajungă acum Mircea Lucescu la Dinamo), cât timp Dinamo nu are un stadion e greu pentru cine vrea să investească. Nu ai în ce să investeşti. Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă, reevaluarea zonei. Zona lui Dinamo este foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit. E central!

Lumea de acolo trebuie să încerce să salveze echipa, în primul rând. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să discut (n.r. despre salvarea de la retrogradare). E o nevoie de o participare totală a suporterilor, a conducerii, ca să treacă peste momentele astea.

Vedem despre ce e vorba. În orice caz, Ţiriac vrea să se implice, dar vrea să aibă convingerea că implicarea lui duce la rezultate. Noi nu suportăm în niciun fel nereuşita”, a declarat Mircea Lucescu la digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și