Închide meniul

Raul Rusescu a anunțat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2024, 12:58 / Actualizat: 2 aprilie 2024, 18:45

Raul Rusescu a anunțat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali

Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB

Raul Rusescu, în tricoul Stelei - Profimedia Images

Raul Rusescu a anunțat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB pentru a ataca cupele europene. Fostul vârf al liderului îl vede pe Louis Munteanu ca variantă perfectă pentru echipa lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, afacerea e una greu de realizat, ţinând cont că atacantul de 21 de ani aparţine de Fiorentina, care l-a împrumutat în acest sezon la Farul lui Gică Hagi. În această stagiune, el a marcat 7 goluri, oferind şi 3 assist-uri.

Raul Rusescu a anunțat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pe Gigi Becali

„Mi-aș fi dorit să-l văd pe Louis Munteanu la echipa națională. E un jucător care îmi place la nebunie, un atacant care îmi place la nebunie.

Absolut l-aș lua la FCSB, cu ochii închiși. Mâine! Bine, e ilegal mâine, dar… e un jucător la care FCSB, Rapid, CFR Cluj, Craiova n-au cum să nu se gândească”, a spus Rusescu, citat de gsp.ro.

Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali

Dan Şucu vrea să i-l fure pe Louis Munteanu lui Gigi Becali. Rapid a pus şi ea ochii pe atacantul la care visează şi rivalii de la FCSB. Victor Angelescu a dezvăluit că vârful de la Farul este o ţintă şi pentru giuleşteni.

Reclamă

Louis Munteanu evoluează la Farul, sub formă de împrumut de la Fiorentina. Împrumutul la formaţia lui Gică Hagi va expira la finalul sezonului, iar Gigi Becali şi-a manifestat deja interesul pentru a-l transfera pe acesta.

Victor Angelescu a mărturisit recent că Rapid şi-l doreşte pe Louis Munteanu, având doar cuvinte de laudă la adresa atacantului crescut de Gică Hagi. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a transmis că vârful de 21 de ani va fi o ţintă a sa în vară, în special dacă Albion Rrahmani va pleca.

„Să vă spun realitatea, noi chiar ni-l dorim pe Louis Munteanu. Este unul dintre cei mai valoroşi jucători. Normal că ni-l dorim, este ţinta noastră pentru vară. Mai ales dacă Albion Rrrahmani va pleca.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să intru în discuţii, suntem interesaţi de el. El nu ţine de Farul, trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina. Mai sunt şi alte cluburi interesate, dar noi vom încerca să îl aducem.

Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi, este tânăr. Poate să facă uşor parte din proiectul Rapidului. Repet, nu am venit înaintea meciului cu Farul că ni-l dorim.

Aţi văzut, a venit Louis Munteanu şi ne-a dat două goluri. Nu este frumos nici pentru Farul, nici pentru competiţie să anunţi înaintea meciului. Sunt nişte lucruri pe care nu le faci.

Este un jucător român, polivalent, tânăr, jucător de naţională. Normal că suntem interesaţi de el, dar nu mi se pare normal să facem public înaintea meciului direct cu Farul”, a declarat Victor Angelescu, fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și