Închide meniul

Raul Rusescu crede că FCSB poate câştiga titlul, deşi e pe locul 14 în clasament: „Probabil că ăsta era obiectivul principal!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2022, 21:55 / Actualizat: 29 septembrie 2022, 23:08

Raul Rusescu crede că FCSB poate câştiga titlul, deşi e pe locul 14 în clasament: „Probabil că ăsta era obiectivul principal!

Raul Rusescu mizează pe FCSB în lupta la titlu din Liga 1

Raul Rusescu joacă acum la Concordia Chiajna | Antena Sport

Raul Rusescu crede că FCSB poate câştiga titlul. FCSB are un start de sezon de coşmar în Liga 1. Echipa lui Nicolae Dică a câştigat un singur meci din cele 9 jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu, cel care o învingea de unul singur pe Chelsea în 2013, merge pe mâna echipei lui Nicolae Dică în lupta la titlu.

Raul Rusescu crede că FCSB poate câştiga titlul, deşi e pe locul 14 în clasament

Au început slăbuţ campionatul, probabil că obiectivul principal era calificarea în Conference League. Au reuşit şi probabil că îşi va reveni. Da, pot spera la titlu„, a spus Raul Rusescu.

Fostul atacant de la FCSB a vorbit şi despre situaţia de la echipa naţională. România a retrogradat în Liga C din Nations League, după ce s-a clasat pe ultimul loc într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Astea au fost rezultatele. Nu am reuşit să învingem echipe pe care le consideram cel la egalitate. Am retrogradat şi trebuie să o luăm de la capăt. Nu avem nimi de făcut„, a mai spus Raul Rusescu.

Reclamă

Raul Rusescu aşteaptă un semn de la Edi Iordănescu pentru a reveni la naţională

Într-un interviu acordat în exclusivitate Antena Sport, Raul Rusescu a dezvăluit că se mai gândeşte la echipa naţională.

Raul Rusescu recunoaşte! „Am ajuns la Chiajna pentru că nu m-a căutat nimeni altcineva„, a spus fostul atacant de la FCSB. Raul Rusescu încă mai visează la naţională si vrea să devină antrenor!

Trei campionate a luat Rusescu cu FCSB şi Urziceni, iar acum joacă la Concordia Chiajna în Liga 2. Rusescu are 9 selecţii la naţionala mare a României şi a reuşit să înscrie un singur gol.

Reclamă 4 / 0/3

„Pot să spun că m-am bucurat de fiecare minut pe care l-am prins la echipa naţională. Mi-aş fi dorit ca în cariera mea să includ mai multe meciuri. Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin la echipa naţională.

Cred că echipa naţională este, în ultimii ani, într-o schimbare continuă, dar am încredere şi sper că putem să reuşim să ajungem din nou la performanţe notabile. Fotbalul este un sport frumos care oferă surprize, nu ştii ce se poate întâmpla”, a spus Rusescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Rusescu vrea să devină antrenor. „Eu, personal, la momentul acesta, mă văd ca fiind antrenor„, spune Rusescu.

Stanciu, care a absentat de la precedentele două acțiuni ale echipei naționale, va reveni sub tricolor pentru ultimele două dueluri din Liga Națiunilor, susțin informațiile Antena Sport. Va fi prima sa convocare de când Edi Iordănescu este selecționer.

Rusescu vrea să devină antrenor. „Eu, personal, la momentul acesta, mă văd ca fiind antrenor„, spune Rusescu.

Raul Rusescu a semnat cu Concordia Chiajna

Raul Rusescu şi-a făcut marea revenire în fotbalul românesc și a semnat cu Concordia Chiajna, unde se va lupta pentru promovarea în Liga 1.

Vârful de 34 de ani revine astfel în România după experiența eșuată de la Lamezia, în liga a patra din Italia. Rusescu a evoluat ultima dată în Liga 1 pentru Academica Clinceni, alături de care a jucat în play-off în sezonul 2020-2021.

Reclamă

La Concordia Chiajna, Raul Rusescu trebuie să pună umărul la încercarea ilfovenilor de a reveni în Liga 1. Chiajna a fost aproape de promovare și în stagiunea precedentă, când a pierdut barajul cu Chindia Târgoviște.

Raul Rusescu a fost golgheterul lui FCSB

Apogeul carierei lui Raul Rusescu e legat de FCSB. În sezonul 2012-2013, atacantul a înscris 21 de goluri pentru roș-albaștri și a fost golgheterul României, reușind să câștige titlul.

Gigi Becali l-a vândut în vara lui 2013 la FC Sevilla pentru 2,2 milioane de euro, dar nu s-a impus în La Liga.

Ulterior, Rusescu a mai evoluat în două perioade pentru FCSB, 2014-2015 și 2018-2019.

Rusescu a refuzat-o pe CSA Steaua în iarnă

CSA Steaua a încercat să-l aducă pe Raul Rusescu șI în perioada de transferuri din iarnă, dar atacantul a refuzat atunci oferta „militarilor”. Daniel Opriţa l-a pus pe Adi Popa să îşi convingă personal fostul coechipier.

Pe Rusescu l-am ofertat, dar nu a vrut să vină. I-am spus lui Adi Popa să îl sune, eram în autocar. Dar Rusescu i-a zis că nu vine, nu vrea la liga a doua„, a declarat Daniel Opriţa pentru playsport.ro.

CSA Steaua nu poate evolua în Liga 1 pentru că regulamentele FRF și LPF nu le permit cluburilor de drept public să promoveze în primul eșalon.

Recomandări
  • Raul Rusescu crede că FCSB poate câştiga titlul
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-1. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și