Închide meniul

Raul Rusescu îl cere pe Vlad Chiricheş titular la FCSB: „E momentul potrivit!”. Ce a spus despre Ştefan Târnovanu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2024, 12:17

Raul Rusescu îl cere pe Vlad Chiricheş titular la FCSB: „E momentul potrivit!. Ce a spus despre Ştefan Târnovanu

Raul Rusescu îl cere pe Vlad Chiricheş titular la FCSB

Vlad Chiricheş, alături de Mario Camora / Hepta

Raul Rusescu îl cere pe Vlad Chiricheş titular la FCSB în play-off-ul Ligii 1. Aceasta este mutarea pe care fostul golgheter al roş-albaştrilor o consideră a fi una decisivă în lupta pentru câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusescu e convins că veteranul în vârstă de 34 de ani ar trebui să îi ia locul lui Joyskim Dawa în echipa de start. Chiricheş nu a mai jucat din luna august, când a suferit o accidentare teribilă. Fostul căpitan al naţionalei României a fost rezervă neutilizată în ultimele două meciuri ale FCSB-ului din sezonul regular, cu Petrolul şi Rapid.

Raul Rusescu îl cere pe Vlad Chiricheş titular la FCSB

Raul Rusescu avertizează că din primul 11 nu ar trebui să lipsească nici Ştefan Târnovanu, care a fost criticat dur după umilinţa cu Rapid, scor 0-4.

Din punctul meu de vedere, este momentul potrivit ca Chiricheş să intre în echipă. Alături de Ngezana. N-am informații suplimentare despre situația lui Vlad Chiricheș. N-am mai vorbit cu el în ultima vreme. Dar știu că se antrenează normal. Cred că revenirea lui Vlad şi revenirea lui Ngezana după suspendare va da o altă dimensiune apărării.

(Iese Târnovanu din echipă?) Nu! Din punctul meu de vedere n-ar trebui. Vlad nu a mai apărat de foarte mult timp. Este un portar foarte bun, dar nu a mai apărat de foarte mult timp. Din punctul meu de vedere, Târnovanu nu a greşit„, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Rusescu a făcut şi echipa ideală a FCSB-ului pentru play-off:

Târnovanu – Antwi, Ngezana, Chiricheş, Radunivic – Octavian Popescu, Şut, Olaru – Phelipe, Miculescu, Florinel Coman

În schimb, Helmut Duckadam este convins că Vlad Chiricheş nu mai are ce căuta în primul 11 la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Eroul de la Sevilla” este convins că veteranul din lotul lui Elias Charalambous are şanse minime să joace pe finalul acestui sezon. Duckadam asigură că Dawa şi Ngezana sunt imposibili de scos din formula de start.

Chiricheş poate juca doar dacă un jucător din cei doi se accidentează. Nu cred că ar putea intra în locul lui Dawa sau al lui Ngezana. Nu cred că antrenorul şi conducerea ar putea risca.

La ora actuală e sub Dawa şi Ngezana. Cei doi au forţă, Dawa marchează goluri foarte importante. Chiricheş nici când a venit înapoi la FCSB nu a fost 100%. Cea mai bună perioadă a lui a fost cu Reghecampf, când a câştigat două campionate„, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

Siyabonga Ngezana a fost convocat la naţionala Africii de Sud

Siyabonga Ngezana a fost convocat la naţionala Africii de Sud! Fundaşul celor de la FCSB, titular de drept în echipa lui Elias Charalambous, a avut parte de un sezon bun în tricoul liderului din Liga 1. Prestaţiile sale au atras atenţia şi în ţara natală, iar munca sa a fost răsplătită cu o convocare la echipa naţională.

Acum, fundaşul de 26 de ani îşi poate îndeplini visul. El a fost convocat în premieră şi îşi poate face debutul în tricoul Bafana Bafana. Africa de Sud are programate două partide amicale în luna martie. Pe 21 martie, sud-africanii vor juca un meci de pregătire cu Andorra, după care vor întâlni Algeria pe 26 martie.

Siyabonga Ngezana mai are două convocări la naţionala U23 a Africii de Sud şi una la naţionala U20. El a venit la FCSB vara trecută, după ce a fost transferat de la Kaizer Chiefs de liderul din Liga 1, pentru suma de 600.000 de euro. Potrivit transfermakt.com, el este cotat la 1 milion de euro în acest moment.

La începutul acestui an, Africa de Sud a încheiat pe locul 3 Cupa Africii pe Naţiuni, după ce a învins RD Congo la loviturile de departajare. Competiţia a putut fi urmărită LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și