Închide meniul

Raul Rusescu susţine că transferul lui Chipciu la FCSB a picat din cauza lui Gigi Becali: „Asta l-a supărat, MM Stoica l-a vrut”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2024, 23:08

Reclamă
Raul Rusescu susţine că transferul lui Chipciu la FCSB a picat din cauza lui Gigi Becali: „Asta l-a supărat, MM Stoica l-a vrut

Raul Rusescu susţine că transferul lui Chipciu la FCSB a picat din cauza lui Gigi Becali

Alex Chipciu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Raul Rusescu susţine că transferul lui Chipciu la FCSB a picat din cauza lui Gigi Becali. Fostul atacant al „roş-albaştrilor” e de părere că o declaraţie a lui Gigi Becali l-a făcut pe Chipciu să decidă să nu se mai întoarcă la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 35 de ani, Alex Chipciu e cotat la site-ul de specialitate transfermarkt.com la 450.000 de euro. El mai are contract cu U Cluj încă un sezon.

Raul Rusescu susţine că transferul lui Chipciu la FCSB a picat din cauza lui Gigi Becali: „Asta l-a supărat, MM Stoica l-a vrut”

Nu am informații despre Alex Chipciu. Ținând cont de declarațiile lui Gigi Becali… Nu cred că mai merge la FCSB. Patronul a spus că Alex nu este un jucător de Champions League și că îl transferă pentru caracterul său… Asta l-a supărat pe Chipciu. Mă pun în poziția lui și sunt convins că a fost deranjat de această declarație.

Mihai Stoica l-a vrut pe Chipciu la FCSB. A văzut în el un jucător care poate aduce plusvaloare, cum este și adevărat, de altfel. Dar patronul Stelei (n.r. FCSB-ului) are alte opinii”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Mihai Stoica a anunţat, recent, că transferul lui Alex Chipciu la FCSB nu mai este de actualitate.

Reclamă
Reclamă 4

Definitiv (n.r. – e închis subiectul). Nu se pune problema (n.r. să achite FCSB vreo sumă)”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nu mă interesează pe mine Chipciu, am vrut să-l aduc, are experiență. Cu Chipciu există altă intenție. Nu putem merge în Champions League cu el. Îl vreau datorită caracterului frumos, dar nu pentru Champions League, ci pentru campionat”, declara Gigi Becali, la digisport.ro, despre Alex Chipciu.

Rusescu e de părere că această declaraţie a lui Gigi Becali l-a deranjat pe Alex Chipciu, iar acesta nu ar mai lua în calcul vreodată o întoarcere la FCSB.

Reclamă

Cotele de piață ale lui Darius Olaru și Florinel Coman au „explodat”! Gigi Becali poate încasa o avere pe vedetele sale

Cotele de piață ale lui Darius Olaru și Florinel Coman au „explodat”! Jucătorii de la FCSB sunt acum, de departe, cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1.

Site-ul de specialitate Transfermarkt a actualizat recent cotele de piață ale tuturor jucătorilor. Acum, Gigi Becali are un nou motiv de bucurie.

Conform Transfermarkt, Darius Olaru și Florinel Coman valorează acum câte 7 milioane de euro. Astfel, „la pachet”, cei doi valorează acum 14 milioane de euro.

Gigi Becali va ieși astfel cu un profit uriaș de pe urma unei eventuale vânzări a celor doi, la sumele prezentate pe site-ul de specialitate.

Totuși, de notat este faptul că „Mbappe” de România are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Astfel, pentru a obține o sumă mai mare în schimbul său, Gigi Becali trebuie să se înțeleagă cu jucăorul, pentru a-i modifica contractul.

De cealaltă parte, Darius Olaru a ajuns la FCSB în anul 2020, de la Gaz Metan Mediaș, în schimbul sumei de 600.000 de euro. În cazul în care Gigi Becali va încasa 7 milioane de euro pentru transferul său, profitul va fi unul impresionant, de 6,4 milioane de euro!

Iată care este TOP 10 al celor mai scumpi jucători din Liga 1:

1. Florinel Coman – 7.000.000 de euro
2. Darius Olaru – 7.000.000 de euro
3. Alexandru Mitriță – 3,500.000 de euro
4. Albion Rrahmani – 3,500.000 de euro
5. Ștefan Târnovanu – 3.000.000 de euro
6. Adrian Șut – 2.700.000 de euro
7. Cristian Manea – 2.500.000 de euro
8. Philip Otele – 2.500.000 de euro
9. Octavian Popescu – 2.300.000 de euro
10. Vladimir Screciu – 2.300.000 de euro

 

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

10:25

Adrian Porumboiu, discurs uluitor despre Răzvan Burleanu: „Numai boul e consecvent! Nefiind bou, mă pot adapta!”

9:46

Miza uriaşă pentru naţionala României în meciul cu Slovacia. Cum putem evita un meci infernal în optimi la EURO 2024

9:43

Cota României la calificarea în optimile EURO 2024, după ce în Grupa E toate echipele au ajuns la 3 puncte după două jocuri

8:55

Vulpea și câinii

8:51

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și