Închide meniul

Răzvan Burleanu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după ce Farul a câştigat titlul: „Va fi în atenţia Federaţiei mereu!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 19:05

Răzvan Burleanu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după ce Farul a câştigat titlul: „Va fi în atenţia Federaţiei mereu!

Gică Hagi, decizie radicală după Farul - Sheriff 1-0

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AntenaSport

Răzvan Burleanu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după ce Farul a câştigat titlul în Liga 1. Preşedintele FRF a declarat că „Regele” va fi mereu un antrenor în atenţia Federaţiei, prin prisma rezultatelor obţinute de-a lungul anilor. De asemenea, Burleanu susţine că Hagi va rămâne mereu alături de Farul, chiar şi atunci când va pleca de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a câştigat titlul alături de Farul, în acest sezon de Liga 1. Printre oamenii care l-au felicitat pe „Rege” se numără şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF dezvăluind că i-a trimis un mesaj acestuia imediat după victoria obţinută de constănţeni în faţa FCSB-ului.

Răzvan Burleanu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după ce Farul a câştigat titlul

Răzvan Burleanu a oferit declaraţii despre posibilitatea ca Gică Hagi să devină, în viitor, selecţionerul echipei naţionale. Preşedintele FRF a dezvăluit că „Regele” este mereu un candidat pentru banca tehnică a „tricolorilor”.

De asemenea, Burleanu este convins că Hagi va pleca de la Farul, pentru a da curs unei noi provocări, dar cu toate acestea, sufletul îi va rămâne la formaţia constănţeană.

„Este normal să aibă un asemenea vis (n.r. să fie selecționerul României), știți ce discuții au fost. El mereu va fi un antrenor în atenția Federației Române de Fotbal. Trebuie să fie pe lista antrenorilor care pot duce naționala la un turneu final.

Reclamă

I-am scris să îl felicit, cred că a primit multe mesaje, mii. Întreaga lui performanță se confundă cu performanța clubului. Cred că și el va dori, la un moment dat, să iasă din acest proiect, să accepte o altă altă provocare, dar, totodată va rămâne lipit de proiectul acesta, este unul de familie, a investit bani, multă energie”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţă de presă.

Gică Hagi, cerut selecţioner la echipa naţională

Gică Hagi este cerut selecţioner la echipa naţională de către Adrian Mititelu. Patronul de la FC U Craiova 1948 l-a felicitat pe „Rege” pentru titlul obţinut cu Farul, şi a declarat, totodată, că acesta este potrivit pentru banca „tricolorilor”. Mititelu susţine că Hagi este singurul care poate schimba faţa fotbalului românesc.

Adrian Mititelu îi sfătuieşte pe oficialii de la FRF să încearce să-l convingă pe Gică Hagi să fie selecţionerul României. Patronul de la FC U Craiova 1948 este convins că „Regele” este singurul care poate salva fotbalul românesc, dacă va avea mână liberă din partea lui Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

„La nivel de echipă națională dacă fotbalul românesc vrea să iasă din impas trebuie să facă orice administrația Burleanu să-l convingă pe Gică Hagi să-i dea frâiele și să-i dea mână liberă, să-l facă manager pentru toate echipele naționale, nu știu.

Este singurul om care poate salva fotbalul românesc și care poate să facă echipa națională competitivă în următorii 2-3 ani. Automat va trage după el tot fotbalul românesc dacă face chestia asta. Gică Hagi și-a îndeplinit un vis. A luat titlul. Probabil că mai ia și la anul un titlu.

Dacă o să continue, la Constanța se va face un stadion foarte frumos și probabil va deveni unul dintre cele mai tari cluburi din România. Am înțeles că există o susținere politică acolo. Toate guvernele vor să asocieze cu Hagi și le-a oferit tot felul de facilități. Este un oraș foarte frumos. Constanța va deveni cu adevărat un mare club al fotbalului românesc pentru că la ce se întâmplă pe acolo”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Răzvan Burleanu l-a felicitat pe Gică Hagi pentru titlul câştigat cu Farul
  • Ce a declarat preşedintele FRF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și