Închide meniul

Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!”

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2024, 13:14

Reclamă
Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!

Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ

Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Răzvan Lucescu este cerut la Rapid, în locul lui Bogdan Lobonţ. Gigi Corsicanu, liderul galeriei giuleştene, a transmis că l-ar prefera pe actualul tehnician al lui PAOK chiar şi în locul lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este pregătită în acest moment de către Bogdan Lobonţ, după ce Cristiano Bergodi a fost demis. Situaţia giuleştenilor este una dezatruoasă, echipa fiind fără victorie în play-off.

Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ

Gigi Corsicanu a fost întrebat dacă l-ar dori pe banca celor de la Rapid şi a oferit răspunsul pe loc. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa fiului lui Il Luce, mărturisind că ar fi o adevărat lovitură dacă tehnicianul ar fi convins să vină în Giuleşti.

Însă, Gigi Corsicanu a transmis că sunt şanse extrem de mici ca Răzvan Lucescu să ajungă în Giuleşti, în ciuda dorinţe suporterilor.

Vă dați seamna că Răzvan Lucescu este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut România… Dacă m-ați întreba pe mine, între Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu eu l-aș alege pe Răzvan.

Reclamă

Răzvan este mult mai tânăr, are mult entuziasm, are putere de muncă. A dovedit-o că este foarte serios și foarte bun. Eu cred că Răzvan Lucescu ar putea să antreneze un club de top din primele 15-20 de cluburi din Europa. Ar fi ceva deosebit, dar nu cred că vom avea niciodată șansa asta.

La PAOK a avut niște satisfacții enorme, a reușit să câștige campionatul, cu toate că avut niște probleme cu arbitrajul, sunt niște echipe mai puternice”, a declarat Gigi Corsicanu, conform sportpesurse.ro.

Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti

Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti! Acţionarul minoritar al giuleştenilor, Victor Angelescu, a precizat că totul depinde de Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 78 de ani, Mircea Lucescu este în prezent fără angajament după ce a demisionat de la Dinamo Kiev. Presa străină a susţinut că „Il Luce” ar avea un acord să o preia din vară pe Beşiktaş.

„Cred că cel mai bine îl întrebaţi pe dânsul ce îşi doreşte. Noi ne-am dori. Vreau să cred că domnul Lucescu îşi doreşte să ajungă în afară. Noi ne-am dori, dar nu cred că depinde de noi sau de Dinamo”, a declarat Victor Angelescu la digisport.ro.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și