Închide meniul

Răzvan Lucescu refuză să îi spună FCSB echipei lui Gigi Becali: „Pentru mine FCSB e Steaua”

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2023, 22:20

Răzvan Lucescu refuză să îi spună FCSB echipei lui Gigi Becali: Pentru mine FCSB e Steaua”

Răzvan Lucescu refuză să îi spună FCSB echipei lui Gigi Becali

Răzvan Lucescu, pe banca lui PAOK / Profimedia Images

Răzvan Lucescu refuză să îi spună FCSB echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui PAOK şi-a spus părerea despre modul în care a preluat Gigi Becali echipa în 2003.

Răzvan Lucescu refuză să îi spună FCSB echipei lui Gigi Becali

Eu respect foarte mult ce face patronul Stelei (n.r.: FCSB). Pentru mine FCSB e Steaua, asta e treaba voastră.

A fost o tranzacţie la acel moment. Cineva a plătit, a dus echipa mai departe. Cupe europene, performanţe, şi deodată a dispărut.

Trebuiau trase la răspundere persoanele (n.r.: implicate într-o tranzacţie cu probleme)”, a declarat Răzvan Lucescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Răzvan Lucescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru că dictează schimbările la FCSB: „E total greşit”

Chiar dacă apreciază investiţiile pe care Gigi Becali le-a făcut şi le face în fotbal, Răzvan Lucescu l-a criticat pe latifundiar pentru că dictează schimbările la FCSB.

Antrenorul lui PAOK consideră că este o greşeală şi crede că FCSB ar fi avut rezultate mai bune dacă Gigi Becali l-ar fi lăsat pe antrenorul principal al echipei să ia deciziile legate de primul 11 şi de schimbări.

E jucăria mea, eu dau bani, vreau să fac eu schimbările.

Reclamă 4 / 0/3

A fost sincer. Din punct de vedere profesional e total greşit.

Nimeni nu ştie ce s-ar fi întâmplat dacă i-ar fi lăsat libertate antrenorului.

Pentru că el are meritul de a fi investit. Ar avea şanse mari să se lupte la titlu (n.r.: dacă l-ar lăsa pe antrenor să decidă). Un antrenor este antrenor. Eu nu înţeleg ideea aceasta, dar trebuie să o accept.

Nu mă deranjează pe mine cu nimic.

În vest se trăieşte din vânzarea de jucători.

Sunt (n.r.: patroni care impun jucători). Berlusconi o face frecvent, şi acum, la Monza.

Să schimbe la pauză jucători nu, dar să impună jucători da. O fac pe ideea de a promova jucători şi a-i vinde”, a declarat Răzvan Lucescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj! Ce clauză are la PAOK

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj, nu s-a lăsat aşteptată. Antrenorul român susţine că se află sub contract cu cei de la PAOK, şi nu s-a pus problema să îi părăsească pe greci pentru a merge în Gruia.

Răzvan Lucescu se află la al doilea mandat pe banca celor de la PAOK. În sezonul recent încheiat, trupa antrenorului român s-a clasat pe locul 4, şi a jucat finala Cupei Greciei.

Răzvan Lucescu a negat informaţiile conform cărora ar fi pe lista lui Neluţu Varga pentru a o prelua pe CFR Cluj. Tehnicianul de la PAOK susţine că mai are un an de contract cu gruparea elenă, şi are de gând să-şi ducă înţelegerea la bun sfârşit.

De asemenea, Lucescu Jr. a declarat că are o clauză de reziliere de şapte milioane de euro, în cazul în care va vrea să plece de pe banca celor de la PAOK.

Dacă se zice, să rămânem la faza de ‘se zice’. Nu știu nimic, eu sunt sub contract cu PAOK încă un an. Am o clauză de reziliere de șapte milioane de euro.

Nu am de ce să discut acest subiect, pentru mine nu există. Nici nu știu dacă e adevărat. Îmi fac publicitate singur? Habar nu am”, a mai declarat Răzvan Lucescu pentru sursa citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și