Închide meniul

Reacția fanilor lui Dinamo, după ce Dorin Rotariu a semnat cu FCSB: „Ne-ar fi plăcut să nu uiți”

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2023, 19:46

Reclamă
Reacția fanilor lui Dinamo, după ce Dorin Rotariu a semnat cu FCSB: Ne-ar fi plăcut să nu uiți”

Reacția fanilor lui Dinamo, după ce Dorin Rotariu a semnat cu FCSB

Colaj fanii lui Dinamo și Dorin Rotariu / Profimedia - Facebook FCSB

Reacția fanilor lui Dinamo, după ce Dorin Rotariu a semnat cu FCSB! Un grup de suporteri ai formației din Ștefan cel Mare a postat un mesaj în legătură cu transferul lui Dorin Rotariu la echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de astăzi, Dorin Rotariu a fost prezentat oficial de către FCSB. Fostul dinamovist a semnat un contract valabil pe un sezon, cu o posibilă prelungire pe încă doi ani cu echipa patronată de Gigi Becali.

Reacția fanilor lui Dinamo, după ce Dorin Rotariu a semnat cu FCSB. Mesajul suporterilor din Ștefan cel Mare

Printr-o postare pe rețelele de socializare, un grup de suporteri ai lui Dinamo a reacționat, după ce atacantul care a ajuns acum la 28 de ani a „trădat” clubul din Ștefan cel Mare și a semnat cu marea rivală a „câinilor”, FCSB.

„Ne-am bucurat când a ajuns în Ștefan cel Mare, chiar dacă originile lui nu aveau legătură cu Dinamo, ba dimpotrivă. Am sperat împreună că am găsit un nou puști minune pentru fotbalul românesc. L-am iertat și am trecut peste ce s-a întâmplat în 2014.

A explodat și a devenit un idol pentru micii dinamoviști, așa cum era Deniz Giafer în 2016. Și-a îndeplinit visul și a plecat apoi în fotbalul mare. Mai departe doar el ne poate explica ce nu a mers.

Reclamă

A ajuns astăzi înapoi în Superligă, la acea echipă pentru care nu ar fi jucat niciodată în trecut. Acum lucrurile s-au schimbat, e fotbalist profesionist, pasiunile trec pe planul secund.

În orice caz, noi știm că nu o face pentru bani. Așa ne spunea pe vremuri.

Mult succes, Dorin. Noi nu uităm momentele frumoase. Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiți”, se arată in postarea celor de la Tribuna Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, alături de postarea respectivă, grupul de suporeri a postat și un videoclip, filmat în urmă cu câțiva ani, în care Dorin Rotariu menționa faptul că este norocos că joacă la Dinamo, dar și că nu joacă pentru bani.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Tribuna Dinamo (@tribunadinamo)

Gigi Becali, noi detalii despre Dorin Rotariu. Ce a spus despre noua achiziție

„Pe Rotariu îl urmăresc de foarte mult timp, mi-a plăcut întotdeauna de el, este jucătorul de care aveam mare nevoie pentru că îmi acoperă cel puțin două posturi, cel de atacant extremă dreapta și vârf împins.

O să vedeți că vom face performanță și vom merge împreună cu Rotariu spre titlu, anul ăsta nu avem cum să-l mai ratăm. Am făcut o echipă foarte bună și mă bucur că am rezolvat transferul, mai ales că e un fotbalist polivalent, care joacă aproape orice”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și