Închide meniul

Reacţia FRF după ce sistemul VAR s-a oprit şi meciul Sepsi – Rapid a fost întrerupt mai multe minute!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 noiembrie 2023, 22:57

Reacţia FRF după ce sistemul VAR s-a oprit şi meciul Sepsi – Rapid a fost întrerupt mai multe minute!

Reacţia FRF după ce sistemul VAR s-a oprit şi meciul Sepsi - Rapid a fost întrerupt mai multe minute!

Ovidiu Haţegan e informat ce se întâmplă după ce a trebuit să întrerupă jocul / captura digisport.ro

FRF a reacţionat după ce sistemul VAR s-a oprit în prima repriză a meciului Sepsi – Rapid, încheiat cu scorul de 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida a fost întreruptă în minutul 38, arbitrul Ovidiu Haţegan fiind surprins râzând în timp ce meciul era oprit.

Reacţia FRF după ce sistemul VAR s-a oprit şi meciul Sepsi – Rapid a fost întrerupt mai multe minute!

Echipa de implementare VAR în România face următoarele precizări, după ce sistemul VAR s-a blocat în minutul 38 al meciului Sepsi OSK – FC Rapid.

Cele două servere care compun echipamentul care se utilizează în analizele video au devenit nefuncționale și nu au mai răspuns la niciun fel de comandă dată de operatorul de reluări. Semnalul video al camerelor preluate de la broadcaster era vizualizat în continuare pe monitoarele din interiorul mașinii VAR, dar nu se puteau realiza reluări prin intermediul echipamentelor care s-au blocat.

Astfel, a fost obligatorie operațiunea de restart, care în cazul serverelor nu este instantanee, ci durează câteva minute. În acest fel, echipamentele EVS au fost repuse în funcțiune, după aproximativ 3 minute, iar arbitrul de centru a fost informat prin sistemul de comunicație că sistemul VAR este din nou funcțional. Până la final, sistemul a funcționat fără alte probleme.

Aceeași mașină VAR prezentă la Sfântu Gheorghe a fost și aseară, la Razgrad, la partida Ludogoreț – Fenerbahce, în Conference League, iar sistemul a funcționat fără nicio problemă.

Reclamă

Incidentul va fi analizat împreună cu furnizorul sistemelor pentru a identifica problema și a o evita pe viitor”, a transmis FRF pe site-ul său oficial.

Momente incredibile în timpul meciului Sepsi – Rapid! Sistemul VAR s-a stricat şi jocul a fost oprit minute în şir

Momente incredibile în timpul meciului Sepsi – Rapid! Sistemul VAR s-a stricat în minutul 38, aşa că centralul partidei a fost nevoit să întrerupă partida.

Au durat mai multe minute până s-a reluat partida. Arbitrul central Ovidiu Haţegan a fost surprins râzând, la fel ca jucătorul Rapidului, Cristian Săpunaru, în timp ce partida a fost oprită.

Reclamă 4 / 0/3

Safranko a fost autorul unei ratări monumentale după ce partida s-a reluat. În minutul 40+3 vârful covăsnenilor a ratat cu poarta goală, după ce Moldovan a respins un şut al lui Marius Ştefănescu.

Cei de la Spesi au primit vizita lui Rapid după rezultatul de egalitate din etapa precedentă, cu Petrolul Ploiești. Meciul respectiv s-a încheiat cu scorul de 0-0. De cealaltă parte, giuleștenii au câștigat, în etapa a 15-a, derby-ul cu FCSB, cu scorul de 2-1.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna iulie a acestui an. La momentul respectiv, partida care a contat pentru prima etapă a noului sezon de Liga 1 s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Patronul lui Sepsi transmisese un ultimatum înainte de meciurile cu Petrolul şi Rapid

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, îi transmisese un ultimatum lui Liviu Ciobotariu înainte de meciurile cu Petrolul şi Rapid. Ulterior, Dioszegi şi-a mai nuanţat discursul.

Minim 4 puncte (n.r: trebuie să obţină Liviu Ciobotariu în următoarele două meciuri). Trebuie să fim sinceri.

Putem să spunem şi aşa (n.r.: că e un ultimatum). De modul cum au înţeles jucătorii şi antrenorii acest mesaj depinde viitorul.

Este foarte posibil să ne despărţim de jucători dacă aceştia nu se gândesc la club şi la colegii lor.

Reclamă

Nu las pe nimeni să îşi bată joc de club şi de suporterii noştri care au străbătut 600 de kilometri şi după o prestaţie jalnică au avut puterea de a aplauda echipa.

Pentru aceşti suporteri suntem în stare să facem orice şi să sacrificăm orice jucător”, a declarat Laszlo Dioszegi, într-o intervenţie la digisport.ro după eliminarea din Cupa României.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și