Închide meniul

Reacţia imediată a lui Mihai Stoica, după ce Farul a primit penalty în duelul cu Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 22:08

Reclamă
Reacţia imediată a lui Mihai Stoica, după ce Farul a primit penalty în duelul cu Universitatea Craiova

Reacţia imediată a lui Mihai Stoica, după ce Farul a primit penalty în duelul cu Universitatea Craiova

Faza la care s-a dictat penalty în Universitatea Craiova - Farul/ Captură Orange Sport

Mihai Stoica a oferit o reacţie imediată, după ce Farul a primit un penalty în partida cu Universitatea Craiova. Managerul general de la FCSB s-a declarat nemulţumit de faptul că centralul a dictat fault la duelul dintre Bogdan Mitrea şi Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi Farul se înfruntă într-un derby cu o importanţă deoseită, atât în lupta la titlu, cât şi în lupta pentru un loc de cupe europene.

Reacţia imediată a lui Mihai Stoica, după ce Farul a primit penalty în duelul cu Universitatea Craiova

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a reacţionat pe contul oficial de Facebook, după penalty-ul primit de Farul. Managerul general de la FCSB nu este de acord cu decizia centralului Andrei Chivulete, de a acorda lovitură de pedeapsă, în favoarea constănţenilor.

„Inacceptabil!”, a fost mesajul scurt transmis de Mihai Stoica, pe Facebook.

Faza care l-a nemulţumit pe Mihai Stoica s-a petrecut în startul meciului, mai exact în minutul 5. Bogdan Mitrea l-a faultat pe Denis Alibec la marginea careului. Deşi Andrei Chivulete nu a dictat din start lovitură de la punctul cu var, centralul a consultat arbitrajul video, şi astfel a dictat penalty pentru constănţeni.

Reclamă

Denis Alibec, cel care a scos lovitura de la 11 metri, a fost cel care a şi executat. Golgheterul trupei lui Gică Hagi a ratat, şi astfel scorul a rămas 0-0, după faza care l-a nemulţumit pe Mihai Stoica.

Ulterior, la aproximativ 15 minute după faza penalty-ului ratat de Denis Alibec, golgheterul Farului a reuşit o fază superbă, din care Mateus Santos a reuşit să deschidă scorul pe „Ion Oblemenco”.

Fază controversată în Universitatea Craiova – Farul

În minutul 5 a fost o fază controversată în careul Universităţii Craiova. Alibec a căzut într-un duel cu Bogdan Mitrea. Fundaşul lui Eugen Neagoe a ridicat mâinile şi a anunţat că nu l-a faultat pe atacantul advers, iar arbitrul Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue.

Reclamă 4 / 0/3

La prima întrerupere a jocului, „centralul” partidei a fost înştiinţat că faza este analizată şi a aşteptat indicaţii din cabina VAR. După aproape patru minute de aşteptare, Chivulete s-a dus la marginea terenului pentru a revedea faza.

În cele din urmă, arbitrul a arătat punctul cu VAR. Denis Alibec şi-a asumat răspunderea, dar a şutat slab şi mingea a fost respinsă de Laurenţiu Popescu.

Mihai Stoica acuză jocuri de culise în lupta pentru titlu

Mihai Stoica acuză jocuri de culise în lupta pentru titlu. Preşedintele CA al FCSB a evitat să ofere un exemplu, dar a spus că i s-au părut lucruri necurate la cel puţin un meci din playoff.

Mihai Stoica a ţinut să sublinieze că se teme în continuare de jocuri de culise în lupta pentru titlu.

„(n.r. – aveţi încredere că ultimele meciuri se vor disputa pe teren?) Nu! N-am avut niciodată convingerea asta şi n-am convingerea că toate meciurile din play-off s-au disputat corect. N-am convingerea asta. Cel puţin într-un meci mi s-a părut că unii n-au avut aşa…”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Atunci când i s-a spus că Florinel Coman a sugerat şi el ceva, dar nu a insistat pentru a nu fi suspendat, Mihai Stoica a precizat: „Tocmai de aia, că nu vreau să fiu suspendat”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și