Închide meniul

Reacţia lui Alexandru Chipciu când a fost întrebat de transferul la FCSB! Ironii pentru olteni: „S-au îmbrăcat la loc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 23:24

Reclamă
Reacţia lui Alexandru Chipciu când a fost întrebat de transferul la FCSB! Ironii pentru olteni: „S-au îmbrăcat la loc!

Reacţia lui Alexandru Chipciu când a fost întrebat de transferul la FCSB

Alex Chipciu, la o conferință de presă / AntenaSport

Reacţia lui Alexandru Chipciu când a fost întrebat de transferul la FCSB. Acesta a evitat să dea un răspuns clar cu privire la eventualul transfer la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a analizat şi partida cu Universitatea Craiova şi a spus că echipa sa a practicat un joc bun. Chipciu a lansat şi câteva ironii la adresa fanilor olteni.

Reacţia lui Alexandru Chipciu când a fost întrebat de transferul la FCSB

„E greu să ai nişte concluzii acum, poţi să ai concluzii la cald. Sunt mândru de colegi, de echipă. Acesta este fotbalul. Învăţăm din astfel de lucruri. Când văd echipa cum joacă azi, nu ai ce să spui. Eram nervos pentru că am pus toată presiunea pe un copil şi m-am enervat că nu şi-au luat responsabilitatea oameni cu experienţă. În astfel de momente, prioritar ar fi oamenii cu experienţă. A fost entuziasmul lor, sărbătoreau prin tribună, s-au dezbrăcat suporterii, pe urmă s-au îmbrăcat.

Am fost aproape de toate, dar trebuie să fii acolo mereu. Şi la anul echipa trebuie să fie aproape de playoff, de cupele europene. Noi am fost aproape de toate. S-a pus şi o presiune cu salariile de 17.000 de euro şi toate mizeriile. În seara asta nu pot să am gând în afara meciului de astăzi. Voi vedea zilele următoare ce vom face şi voi vorbi mai mult pe subiectul acesta. Aveam maşină pregătită să mă duc la Cluj să sărbătoresc„, a spus Alexandru Chipciu la digisport.ro.

Universitatea Craiova s-a calificat dramatic în preliminariile Conference League

Universitatea Craiova a învins echipa Universitatea Cluj, duminică, scor 6-5 în urma loviturilor de departajare, şi va evolua în turul doi preliminar al Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

Universitatea Cluj a ajuns în finala barajului învingând în semifinală, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi. Universitatea Craiova a încheiat play-off-ul Superligii pe locul trei, care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Duelul din Bănie a fost unul dramatic. Universitatea Craiova a marcat din penalty în minutul 119, prin Lyes Houri, însă U Cluj a trimis meciul la loviturile de departajare, după ce Dan Nistor a transformat un penalty în minutul 120+9. La penalty-uri, Filip Ilie a ratat ultima execuţie, iar oltenii vor evolua în primul tur preliminar din Conference League.

La loviturile de departajare, craiovenii s-au impus cu 5-4.

Reclamă

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Soiri (Ndong 96), Zajkov, Raul Silva, Bancu – Al. Creţu, Mateiu (Koljic 57), Mekvabishvili – Danciu (Bană 46), A. Ivan (Houri 75), Al. Mitriţă (Markovic 113). ANTRENOR: Costel Gâlcă

UNIVERSITATEA CLUJ: Gertmonas – Oancea (B. Mitrea 113), Thalisson, Masoero, Chipciu – R. Silaghi (V. Gheorghe 77), G. Simion, Bic – Nistor – Anselmo (Doukoure 86), Roger (Chinteş 77; F. Ilie 120). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: Al. Mitriţă 22, Bancu 45+1, Mekvabishvili 112, AL. Creţu 120+5 / Masoero 17, Oancea 117

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:50

Austria – Franţa LIVE TEXT (22:00). Vicecampioană începe asaltul către titlul european. Echipe probabile

15:40

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și