Închide meniul

Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce a aflat că Darko Velkovski e dorit de Rapid!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iunie 2024, 21:52

Reclamă
Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce a aflat că Darko Velkovski e dorit de Rapid!

Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce a aflat că Darko Velkovski e dorit de Rapid!

Darko Velkovski, într-un meci pentru Dinamo / Profimedia Images

Andrei Nicolescu a reacţionat după ce a aflat că Darko Velkovski e dorit la Rapid. Administratorul special al „câinilor” a precizat că Dinamo doreşte să îl păstreze pe internaţionalul Macedoniei de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolescu a subliniat că Dinamo poartă negocieri cu fundaşul central. Velkovski e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.5 milioane de euro.

Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce a aflat că Darko Velkovski e dorit de Rapid!

”Contractul lui (n.r. Velkovski) expiră pe 30 iunie, suntem în negocieri, discuțiile sunt în funcție de strategia noastră, discuția noastră e și cu Mister (n.r. Kopic).

El s-a simțit foarte bine aici, la fel ca Pavicic, dar la el (n.r.: la Pavicic) decizia e la Aris, e sub contract cu ei. Vom lua cea mai bună decizie din punct de vedere tactic”, a declarat Andrei Nicolescu, pentru Totul pentru Dinamo.

Velkovski a evoluat în 8 partide pentru Dinamo în sezonul care tocmai s-a încheiat. El a reuşit şi un gol pentru „câini”.

Reclamă
Reclamă 4

„Puteam să fac mai multe!” Ricardo Grigore, prima reacţie după ce a plecat de la Dinamo

Ricardo Grigore a oferit prima reacţie, după ce a plecat de la Dinamo. Fundaşul s-a declarat convins de faptul că putea face mai multe în tricoul echipei la care a crescut, însă înţelege decizia oficialilor alb-roşilor.

Zeljko Kopic a început curăţenia de vară la Dinamo. Şase jucători au plecat de la formaţia din Ştefan cel Mare, la scurt timp după barajul câştigat cu Csikszereda.

Ricardo Grigore s-a declarat bucuros pentru faptul că a putut evolua ca titular în ultimul meci disputat de Dinamo pe teren propriu, în sezonul recent încheiat. Fundaşul a transmis că a plecat cu fruntea sus de la formaţia din Ştefan cel Mare, sperând să-şi găsească repede echipă.

Reclamă

„Mă bucur din plin de vacanță. Sper să nu fie foarte lungă și să-mi găsesc repede echipă.

Sunt foarte bucuros că echipa s-a salvat și nu am retrăit acel sentiment de acum doi ani. Mă bucur din plin că am reușit să joc un ultim meci pe Arena Națională, cu stadionul plin. O emoție de nedescris.

Plec cu capul sus, pentru că mi-am încheiat contractul. Cu siguranță puteam să fac mult mai multe la Dinamo, dar asta a fost situația.

A fost un sezon dificil, începând din vară, cu interdicția la transferuri. Am făcut un cantonament fără jucătorii noi, au venit pe parcurs”, a declarat Ricardo Grigore, conform digisport.ro.

Dinamo a anunţat şase plecări „dintr-un foc”

Dinamo a anunţat şase plecări „dintr-un foc”! Zeljo Kopic a început curăţenia de vară şi a renunţat la şase jucători, printre care şi unul dintre golgheterii echipei, din sezonul recent încheiat.

Pe lângă Neluţ Roşu, cel care îşi anunţase deja plecarea de la Dinamo, „câinii” au mai transmis că Goncalo Gregorio, Domagoj Pavicic, Edgar Ie, Ricardo Grigore şi Dani Iglesias nu vor mai continua în Ştefan cel Mare.

Goncalo Gregorio a marcat opt goluri la Dinamo, în cele 41 de meciuri bifate. Atacantul portughez a fost, la egalitate cu Dennis Politic, golgheterul echipei, din sezonul recent încheiat.

De cealaltă parte, Dinamo a renunţat şi la serviciile decarului echipei, Dani Iglesias, cel care evolua la formaţia alb-roşie din 2022, de când era transferat de la Sered.

Totodată, „câinii” au anunţat şi plecarea jucătorului cu cel mai mare salariu din Ştefan cel Mare, Edgar Ie, dar şi plecarea lui Ricardo Grigore, cel care a fost crescut la Academia „câinilor”.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:50

Mihai Stoica a auzit ce planuri are Gigi Becali cu noul star de la FCSB şi a reacţionat: „Niciodată! Nu se pune problema!”

13:48

Mesajul incredibil pe care Ronald Koeman i l-a dat lui Giovanni Becali, după ce Olanda a eliminat România de la EURO 2024

13:07

Anglia – Elveţia LIVE TEXT, ora 19:00. Bellingham şi Kane luptă pentru semifinale la EURO 2024. Echipele probabile

13:05

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Marii Britanii este ACUM, live în AntenaPLAY

12:29

CFR Cluj a transferat un brazilian de 25 de ani! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu

11:49

Bernadette Szocs – Mima Ito LIVE VIDEO (14:35, AntenaPLAY). Duel pentru semifinalele WTT Star Contender Bangkok 2024

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și