Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce Gigi Becali a anunţat că e dispus să îl cedeze pe Rotariu la Dinamo! A confirmat negocierile

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 decembrie 2023, 16:36

Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce Gigi Becali a anunţat că e dispus să îl cedeze pe Rotariu la Dinamo! A confirmat negocierile

Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce Gigi Becali a anunţat că e dispus să îl cedeze pe Rotariu la Dinamo

Andrei Nicolescu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Administratorul special al lui Dinamo a confirmat negocierile cu Gigi Becali pentru mijlocaşul „roş-albaştrilor”. Iată reacţia lui Andrei Nicolescu după ce Gigi Becali a anunţat că e dispus să îl cedeze pe Rotariu la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolescu a spus că şi antrenorul „câinilor”, Zeljko Kopic, l-a urmărit pe Dorin Rotariu. Administratozl special al lui Dinamo a precizat că nu este încă nimic concretizat, dar se lucrează pentru ca Rotariu să ajungă la Dinamo.

Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce Gigi Becali a anunţat că e dispus să îl cedeze pe Rotariu la Dinamo!

Sunt nişte discuţii. Nu e nimic concretizat, sunt discuţii. S-a uitat şi Mister la el, ne-am uitat şi noi, sunt nişte discuţii deocamdată.

(n.r.: ar fi ok pentru Dinamo să-l ţină Gigi Becali din salariul lui şi să joace la voi?) Nu cred că e aşa, nu îl ţine din salariu, îşi închide socotelile acolo dacă e cazul, dar astea sunt nişte discuţii care nu-şi au rostul în spaţiul public”, a declarat Andrei Nicolescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali vrea să ajute Dinamo! Oferta pe care i-a făcut-o lui Nicolescu pentru a-i ceda „câinilor” pe Rotariu şi Djokovic!

Gigi Becali vrea să ajute Dinamo! Patronul FCSB a negociat cu administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, pentru a-i ceda pe Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic la Dinamo.

Reclamă

Becali a subliniat că e interesat ca Dinamo să evite retrogradarea, sperând ca echipa din Ştefan cel Mare să fie în play-off în sezonul viitor, pentru ca el să încaseze mai mulţi bani din bilete.

„Am vorbit cu Andrei Nicolescu, un băiat de mare calitate. Om civilizat, cu bun-simț. Și am vorbit cu el. Și i-am zis. ‘Te-am văzut la interviuri, am văzut că ai bun-simț și dacă pot, te ajut’. Eu vreau Dinamo în play-off, să iau și eu 1.000.000 de euro din bilete.

Eu asta pot să fac, să le dau jucători. Dar trebuie să îi convingă. El mi-a zis că îi dă 15.000 de euro lui Rotariu. Bine, mă, dă-i tu 15.000 de euro și eu achit diferența de 5.000 de euro până la final. Îl las liber de pe acum, îi achit rezilierea, îi dau 25-30 de mii și îl las liber. El mi-a zis că îi poate da 15 mii lui Rotariu.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă îți dă 15.000 de euro pe lună la o echipă de pe penultimul loc? Ce vrei mai mult să facă? El mi-a zis ‘Domnul Becali, dacă nu iau 4-5 jucători de valoare, nu scap’. Și i-am zis ‘Nu scapi. Echipa aia a voastră muncește, aleargă, își dă viața, dar nu poate să bage mingea în poartă. Că nu are cine! N-are valoare’.

Eu nu fac niciun gest, că se supără suporterii, dar la anul vreau Dinamo în play-off să iau 6-7 sute de mii măcar din bilete. Vreau bani din bilete, ce să fac? Dacă joc cu Dinamo iau bani din bilete. Cu Voluntari iau? Nu iau”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit din Poli Iaşi – FCSB! Anunţul lui Elias Charalambous

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit de la duelul dintre Poli Iaşi şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-3. Elias Charalambous a făcut anunţul şi a dezvăluit că cei doi, alături de Valentin Creţu, au fost bolnavi.

FCSB s-a distanţat în fruntea clasamentului, după victoria cu Poli Iaşi. Roş-albaştrii au 11 puncte avans faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Elias Charalambous a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, după victoria clară din deplasarea de la Poli Iaşi. Antrenorul cipriot a declarat că partida din Copou a fost una foarte dificilă, înăs a răsuflat uşurat la finalul meciului.

De asemenea, Elias Charalambous a fost întrebat şi despre şansele la titlu ale roş-albaştrilor, date fiind punctele avans pe care le au faţă de CFR Cluj. Tehnicianul cipriot visează să devină campion alături de FCSB, însă rămâne cu piciorul pe pământ, fiind conştient că mai sunt multe meciuri de disputat până la finalul sezonului.

„Compagno, Djokovic şi Creţu au fost bolnavi”

„Sunt foarte fericit, am avut un meci dificil. Toată lumea a suferit aici, sunt foarte bucuros pentru jucători, îi felicit. E timpul să se relaxeze alături de familii. Le mulţumesc fanilor, au fost minunaţi.

Reclamă

Am avut trei jucători bolnavi, Compagno, Djokovic şi Creţu. Sunt lucruri care se întâmplă. Trebuie să fim pregătiţi pentru ele. E bine, dar la sfârşitul campionatului, punctele se înjumătăţesc.

Până acum, suntem ok. Dar nu e suficient. Lucrează foarte bine jucătorii, şi sper să continue tot aşa. Ne dorim titlul, dar luăm lucrurile pas cu pas”, a declarat Elias Charalambous, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și