Închide meniul

Reacţia lui Andrei Nicolescu, după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat: „Toate lucrurile se vor regla”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 septembrie 2023, 18:01

Reclamă
Reacţia lui Andrei Nicolescu, după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat: „Toate lucrurile se vor regla

Atac violent la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid

Andrei Nicolescu susţine declaraţii după un meci / AntenaSport

Reacţia lui Andrei Nicolescu, după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat. Noul administrator special al clubului este optimist, după decizia instanţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu promite că lucrurile se vor regla. Fostul director de marketing al clubului, Radu Bîrlică, solicitase în instanţă falimentul clubului.

Reacţia lui Andrei Nicolescu, după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat

Un pas spre normalitate. Dinamo intră acum pe un făgaș normal pentru reconstrucție. Avem predictibilitate pentru ceea ce trebuie să facem pentru Dinamo în viitor. Toate lucrurile se vor regla. Este pasul așteptat de toți suporterii lui Dinamo pentru ca acest club să renască și să revină acolo unde-i este locul.

De acum totul va intra în normalitate, ne vom respecta toate obligațiile către toți partenerii. Vreau să mulțumesc suporterilor dinamoviști, apoi întregii echipe din Dinamo, care a stat lângă noi și a crezut în acest lucru. Cu siguranță, veți avea vești bune cât de curând. Vom avea parteneri puternici alături de noi, veți vedea!”, a declarat Andrei Nicolescu pentru gsp.ro.

Este cea mai bună veste și cea mai normală pe care o puteam primi. S-a întâmplat ceea ce era firesc, acum avem front de lucru deschis și putem să accelerăm planul de reconstrucție pentru club. Acum există o claritate mult mai mare în ceea ce se va întâmpla și în ceea ce privește cantitatea de resurse pe care o s-o avem la dispoziție, dar și a eventualilor investitori pe care o să-i cooptăm alături de noi. În acest sens o să facem niște declarații sau chiar o conferință presă și, acolo, o să aflați și noutăți în acest sens”, a declarat şi Eugen Voicu, citat de prosport.ro, după aprobarea planului de reorganizare.

Reclamă

Reacţia lui Răzvan Zăvăleanu după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat: „Decizia intră în vigoare de azi”

Reacţia lui Răzvan Zăvăleanu după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat. Reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL a vorbit despre decizia de astăzi.

Răzvan Zăvăleanu a precizat că decizia instanţei intră în vigoare începând chiar de astăzi. Se poate face recurs, dar decizia este executorie.

Mă simt foarte relaxat (n.r. – râde). Pentru noi era o etapă absolut normală. Decizia nu este definitivă, în schimb, este executorie. Modificarea de plan intră în vigoare începând de astăzi. Poate fi contestată cu apel, dar nu cred că este cazul. Și dacă va fi, din punctul nostru de vedere, această modificare îndeplinea toate condițiile legale ca să treacă. Să privim în viitor și să sperăm că lucrurile vor fi mult mai bune. Dinamo, ca orice societate comercială, este în continuă mișcare.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile se schimbă în permanență. Când faci o previziune, o faci raportându-te la ce ai pe masă. Să vedem cum vom armoniza ceea ce s-a schimbat cu modificarea de plan. Datoriile de plată sunt mult mai mici acum. Probabil că va fi și o emulație în ceea ce privește potențialii investitori. Deja era o înghesuială, poate că acum o să fie și mai mare. Rămâne de văzut. Noi rămânem fideli scopului nostru, acela de a salva Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru prosport.ro.

Veste excelentă pentru Dinamo! Judecătorul sindic a aprobat planul modificat de reorganizare a clubului!

Veste excelentă pentru Dinamo! Judecătorul sindic a aprobat planul modificat de reorganizare a clubului. Decizia este una foarte importantă pentru clubul din Ştefan cel Mare.

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, declara anterior că am putea asista la o ieşire din insolvenţă a clubului până la finalul anului în cazul în care planul de reorganizare va fi aprobat.

Respinge cererea formulată de creditorul Diego Fabbrini privind sesizarea Curţii Constituţionale a României cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a următoarelor dispoziţii din Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, cu modificările aduse prin Legea nr. 90/2018 pentru aprobarea OUG nr. 38/2017, respectiv: art. 14 alin. 1 ind. 1 titlul II, capitolul IV, modificat de pct. 1 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 alin. 2 pct. b Titlul II, capitolul IV modificat de pct. 2 articol unic din OUG nr. 38/2017; art. 14 alin. 3 titlul II, capitolul IV, abrogat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 1 alin. 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 2 alin. 1 şi 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018 şi art. 7 pct. 3 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, excepţia fiind inadmisibilă.

Cu recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare cu privire la cererea de sesizare a Curţii Constituţionale. În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014 confirmă Planul de reorganizare modificat al debitoarei S.C. DINAMO 1948 S.A. propus la data de 16.03.2023 de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti, astfel cum a fost precizat. Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 18.09.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 04.09.2023”, se arată în decizia instanţei, potrivit sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” Vezi toate știrile
Citește și