Închide meniul

Reacţia lui Răzvan Zăvăleanu după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat: „Decizia intră în vigoare de azi”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 septembrie 2023, 16:40

Reclamă
Reacţia lui Răzvan Zăvăleanu după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat: „Decizia intră în vigoare de azi

Reacţia lui Răzvan Zăvăleanu după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat

Răzvan Zăvăleanu / Instagram Dinamo

Reacţia lui Răzvan Zăvăleanu după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat. Reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL a vorbit despre decizia de astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Zăvăleanu a precizat că decizia instanţei intră în vigoare începând chiar de astăzi. Se poate face recurs, dar decizia este executorie.

Reacţia lui Răzvan Zăvăleanu după ce planul de reorganizare a clubului Dinamo a fost aprobat

Mă simt foarte relaxat (n.r. – râde). Pentru noi era o etapă absolut normală. Decizia nu este definitivă, în schimb, este executorie. Modificarea de plan intră în vigoare începând de astăzi. Poate fi contestată cu apel, dar nu cred că este cazul. Și dacă va fi, din punctul nostru de vedere, această modificare îndeplinea toate condițiile legale ca să treacă. Să privim în viitor și să sperăm că lucrurile vor fi mult mai bune. Dinamo, ca orice societate comercială, este în continuă mișcare.

Lucrurile se schimbă în permanență. Când faci o previziune, o faci raportându-te la ce ai pe masă. Să vedem cum vom armoniza ceea ce s-a schimbat cu modificarea de plan. Datoriile de plată sunt mult mai mici acum. Probabil că va fi și o emulație în ceea ce privește potențialii investitori. Deja era o înghesuială, poate că acum o să fie și mai mare. Rămâne de văzut. Noi rămânem fideli scopului nostru, acela de a salva Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru prosport.ro.

Veste excelentă pentru Dinamo! Judecătorul sindic a aprobat planul modificat de reorganizare a clubului!

Veste excelentă pentru Dinamo! Judecătorul sindic a aprobat planul modificat de reorganizare a clubului. Decizia este una foarte importantă pentru clubul din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, declara anterior că am putea asista la o ieşire din insolvenţă a clubului până la finalul anului în cazul în care planul de reorganizare va fi aprobat.

Respinge cererea formulată de creditorul Diego Fabbrini privind sesizarea Curţii Constituţionale a României cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a următoarelor dispoziţii din Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, cu modificările aduse prin Legea nr. 90/2018 pentru aprobarea OUG nr. 38/2017, respectiv: art. 14 alin. 1 ind. 1 titlul II, capitolul IV, modificat de pct. 1 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 alin. 2 pct. b Titlul II, capitolul IV modificat de pct. 2 articol unic din OUG nr. 38/2017; art. 14 alin. 3 titlul II, capitolul IV, abrogat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 1 alin. 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 2 alin. 1 şi 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018 şi art. 7 pct. 3 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, excepţia fiind inadmisibilă.

Cu recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare cu privire la cererea de sesizare a Curţii Constituţionale. În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014 confirmă Planul de reorganizare modificat al debitoarei S.C. DINAMO 1948 S.A. propus la data de 16.03.2023 de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti, astfel cum a fost precizat. Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 18.09.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 04.09.2023”, se arată în decizia instanţei, potrivit sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir, apel pentru salvarea „câinilor” de la faliment: „Doamna judecător, ajutaţi-o pe Dinamo!”

Dumitru Dragomir, apel pentru salvarea „câinilor” de la faliment. Fostul şef al LPF considera că riscul ca Dinamo să falimenteze este mare.

Înainte ca decizia instanţei să apară, Dumitru Dragomir a făcut apel public ca planul să fie aprobat.

Ferească Dumnezeu să nu se aprobe planul de reorganizare. Cred că o doamnă judecător îi judecă pe Dinamo. Doamnă judecător, ajutaţi-i pe Dinamo! Dacă nu, s-a terminat, fug şi ăştia care sunt. 

Este o zi importantă pentru Dinamo, că ei nu găsesc nici sutele de mii de care au nevoie pentru funcţionarea clubului”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și