Închide meniul

Reacţia lui Daniel Niculae, după ce Gigi Becali l-a numit „sclav” pe Dan Şucu: „Sclavi sunt la el la Palat sau acasă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2023, 17:11

Reclamă
Reacţia lui Daniel Niculae, după ce Gigi Becali l-a numit „sclav pe Dan Şucu: „Sclavi sunt la el la Palat sau acasă!

Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff

Dan Şucu şi Daniel Niculae, în loja Stadionului Rapid / Profimediaimages

Reacţia lui Daniel Niculae, după ce Gigi Becali l-a numit „sclav” pe Dan Şucu. Preşedintele Rapidului s-a arătat dezgustat de discursul lui Gigi Becali la adresa oamenilor din fotbal care nu au susţinut demersul său în privinţa regulii U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre oamenii de fotbal care nu au fost de acord cu demersul lui Gigi Becali a fost şi Dan Şucu, pe care patronul de la FCSB l-a numit „sclav”.

Reacţia lui Daniel Niculae, după ce Gigi Becali l-a numit „sclav” pe Dan Şucu

Gândiţi-vă ce am fi făcut fără să avem această regulă U21. Chiar fac apel… s-a coborât foarte mult nivelul, abaterile domnului Becali. Încercăm să schimbăm, să fie ceva pozitiv, exact pentru a schimba percepţia oamenilor. Suporterii şi-au pierdut încrederea în jucători, în conducători, în fotbalul românesc în general. Dacă ne întoarcem în sclavie, sclav la Palat sau la el acasă!

Este un limbaj suburban, de cea mai joasă speţă. Problema e că nu a fost prima dată. Nefiind prima dată… cu toţii încercăm să atragem oameni competenţi şi apar astfel de manifestări care nu îşi au locul în societate„, a spus Daniel Niculae, după ce s-a tras la sorţi prima etapă a Ligii 1.

Gigi Becali, derapaj imens la adresa lui Dan Șucu

Gigi Becali a avut un derapaj imens, la adresa lui Dan Șucu, după ce demersul legat de regula U21 nu a avut succes. Latifundiarul din Pipera a propus schimbarea regulii U21, dar votul echipelor din Liga 1 nu a fost în favoarea inițiativei lui Becali.

Reclamă

În cadrul votului, doar 7 echipe din Liga 1, inclusiv FCSB, au votat în favoarea schimbării de regulament, în timp ce alte 7 cluburi au votat împotrivă. De asemenea, două echipe s-au abținut de la vot. Este vorba despre Farul Constanța și Sepsi OSK.

Chiar dacă latifundiarul din Pipera s-a recunoscut învins, acesta a avut o ieșire nervoasă, după votul de la LPF. Acesta a jignit reprezentanții cluburilor care au votat împotriva demersului său. Becali l-a atacat cel mai dur pe Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, echipă care s-a opus schimbării de regulament.

„Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, a tunat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, noi atacuri la Răzvan Burleanu! Derapaj al patronului de la FCSB

Gigi Becali a lansat noi atacuri la Răzvan Burleanu din cauza regulii U21. Patronul de la FCSB a avut şi un derapaj la adresa preşedintelui FRF, pe care l-a numit „slujitor”.

„Am vorbit despre regulă, cred că se face. Facem o hârtie, noi nu îl rugăm pe Burleanu. El este slujitorul nostru, președintele slujește. Slujește Federația. Nu l-am ales eu. Nu intră în comitetul executiv nimic. Noi, cele 16 cluburi, semnăm să ia la cunoștință că nu jucăm cu U21. Bă slujtorule, ești nebun?

Asta e nebunia nebuniilor. Unul care ne slujește pe noi, ne comandă să facem ce nu vrem? Niciun comitet nu poate decide, 16 cluburi semnăm că nu vrem să jucăm. Pleacă cu comitetul tău. Nu e o răbufnire, e adevărul. Ce treabă am eu cu comitetul executiv? Noi 16 nu jucăm cu U21.

Trebuie să respectăm noi regulile. Respectăm regulile pe care le votăm noi, noi 16. Ce ne interesează că nu ia în considerare? Noi nu trimitem hârtie să ia în considerare, noi trimitem să ia la cunoștință.

Ce să ne facă, ce să ne depuncteze? Dacă sunt bărbați, să se țină de cuvânt mâine. Poate o să fie și trădători. Îl întreb eu pe Burleanu «Bă băiete, de ce nu îți vezi de treaba ta? Să ne lași în pace. Ne obligi tu să facem ce nu vrem, pe noi, 16 oameni. Ai ceva la cap? Băi copile, vezi-ți de treaba ta». E copil față de mine”, a atacat Gigi Becali, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și