Închide meniul

Reacţia lui David Miculescu, după golul marcat în Mioveni – FCSB 1-1: „Asta am vorbit! Sunt bucuros că am înscris, dar trist că nu am câştigat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2022, 21:17

Reacţia lui David Miculescu, după golul marcat în Mioveni – FCSB 1-1: „Asta am vorbit! Sunt bucuros că am înscris, dar trist că nu am câştigat!

David Miculescu a marcat primul gol pentru FCSB

Gigi Becali, alături de David Miculescu / Antena Sport

Reacţia lui David Miculescu, după golul marcat în Mioveni – FCSB 1-1. David Miculescu a marcat primul său gol după transferul de la UTA. Jucătorul de 1.700.000 de euro a salvat-o pe FCSB în partida cu Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a ajutat-o pe FCSB să câştige un punct în deplasarea de la Mioveni. Omul pe care Gigi Becali a plătit o avere a marcat cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Darius Olaru.

Reacţia lui David Miculescu, după golul marcat în Mioveni – FCSB 1-1

Sunt foarte bucuros, pe plan personal, pentru că am reuşit să înscriu, dar sunt dezamăgit, pe plan colectiv, că nu am luat cele 3 puncte. Am venit aici să ne batem la victorie. Îmi place şi numărul 9. Unde are nevoie „Mister” de mine, sunt gata să joc acolo.

Am avut o posesie foarte bună, dar şi ei s-au apărat bine. La faza golului a venit o centrare. Asta am vorbit şi între noi, să vină mai multe centrări. O să ne revenim din etapa viitoare. Suntem optimişti pentru calificare, mai ale că am bătut cu 1-0„, a spus David Miculescu, la digisport.ro, după golul marcat cu Mioveni.

David Miculescu, primul gol în tricoul FCSB!

David Miculescu a reuşit primul gol în tricoul FCSB. Atacantul poreclit de Gigi Becali „Lewandowski de România” a spart gheaţa în repriza secundă a meciului cu CS Mioveni.

Reclamă

Gigi Becali l-a transferat pe Miculescu la FCSB, după ce i-a plătit clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro. Acesta a fost titular cu Dunajska Streda, scor 0-1, însă nu a avut nicio realizare.

După meciul din Conference League, Miculescu a spart gheaţa cu CS Mioveni. A marcat cu capul, în minutul 79, după o centrare perfectă a lui Darius Olaru, şi a egalat.

A fost al treilea gol pe care Miculescu în reuşeşte în actualul sezon. Atacantul cotat la 1.2 milioane de euro a mai reuşit o „dublă” de senzaţie în UTA Arad – Petrolul Ploieşti 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

David Miculescu, transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali

David Miculescu a fost transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali, la conferința de presă de la Palat. Patronul FCSB a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului de 21 de ani adus de la UTA Arad.

„Eu cred că am făcut tot ce trebuia să fac. N-aveam fundaș central, acum n-avem treabă. N-aveam atacant, acum am adus doi atacanți. Când Bogdan va fi nouar, David va fi decar. Bine, 10 îl ține Tavi, David va avea 11. A fost ambiția asta și cu Sepsi, chiar mă las ca romul la mal? Mă înec ca romul la mal? Pentru ce? Am zis că mai fac un efort. Cei mai mult m-au influențat spectatorii.

Dacă ai puțină inteligență, UTA nu mai putea să ceară procente. Trebuie să ai inteligența matematică. Noi, dacă ne calificăm, luăm vreo 800.000. Și cu mai departe, ar fi vreo 7 milioane. Plus că nu aveam cu cine să mai jucăm. Acum îl avem pe David. Poate să fie Lewandowski la fizicul pe care îl are. Să nu creadă unii că pot să-l ia pe 10 milioane. Nu dau de la mine, l-am dat pe Tănase de 28 de ani cu 3 milioane și am luat un copil de 21 de ani.”, a declarat Gigi Becali, la conferința de presă de la Palat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și