Închide meniul

Reacția lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali ar fi pariat pe meciul dintre FCSB și Nordsjaelland: „Îi place să glumească”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 17:50

Reacția lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali ar fi pariat pe meciul dintre FCSB și Nordsjaelland: Îi place să glumească”

Reacția lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali ar fi pariat pe meciul dintre FCSB și Nordsjaelland

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / As.ro

Reacția lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali ar fi pariat pe meciul dintre FCSB și Nordsjaelland. Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit despre declarația lui Gigi Becali, care a menționat că ar fi pariat suma de 20.000 de euro pe meciul retur din „dubla” cu vicecampioana din Danemarca, pierdut de către echipa patronată de latifundiar cu scorul de 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care FCSB ar fi câștigat partida cu Nordsjaelland, Gigi Becali ar fi încasat suma de 140.000 de euro. Totuși, formația acestuia a fost eliminată de danezi cu scorul de 0-2 la general, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Reacția lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali ar fi pariat pe meciul dintre FCSB și Nordsjaelland. Cipriotul crede că totul a fost o glumă

Antrenorul cipriot al vicecampioanei României este de părere că Gigi Becali a glumit în momentul în care a vorbit despre pariul pe meciul echipei sale. Totuși, Elias Charalambous a aflat abia la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași de declarația făcută de latifundiarul din Pipera.

„Acum aud asta, nu știu nimic despre asta. Probabil că glumea, nu știu. Nu vreau să intru în aceste discuții, nu avem nimic de câștigat din asta, cred că glumea. Patronului îi place să glumească.

(N.r. despre posibilitatea ca FCSB să fie suspendată) Nu este treaba mea să vorbesc despre astfel de lucruri”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași.

Reclamă

Chiar dacă biletul plasat de latifundiarul din Pipera a fost necâștigător, acesta ar putea fi sancționat de către FRF. În Regulamentul Disciplinar al Federației Române de Fotbal există un articol care face referire la pariurile sportive. Astfel, în cazul în care va fi găsit vinovat, patronul celor de la FCSB riscă o interzicere de 2 ani din fotbal sau o amendă de aproximativ 60.000 de euro.

Fanii lui CSA Steaua l-au reclamat pe Gigi Becali la UEFA

„Federația Română de Fotbal tocmai a fost înștiințată că oficialul unui club pariază. Care era pedeapsa? Excluderea, nu? Cât ne mai uităm în altă parte, când exista destule probe? Care va fi explicația FRF / LPF în acest caz?”, au reacţionat fanii lui CSA Steaua imediat după declaraţiile făcute de Gigi Becali.

AS47 cere, prin intermediul unei postări, ca fanii lui CSA Steaua să îl reclame la UEFA pe patronul FCSB-ului. Au postat şi un link, către site-ul forului continental, unde aceştia pot cere demararea unei anchete.

Reclamă 4 / 0/3

„Din fericire la UEFA / UEFA Conference League, clubul infractorilor nu are un angajat rudă pe nume Justin pentru a îi apara. În comment aveti linkul unde îi puteți raporta”, se arată în postarea făcută, pe pagina de Facebook, de Asociaţia Steliştilor 1947.

În primele 12 ore, postarea a adunat peste 350 de aprecieri şi peste 80 de comentarii. „Sper că se va lua poziție oficială de la club. Zero toleranță pentru corupție, penali!”, a scris un fan al lui CSA.

„Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu”, a fost declaraţia făcută de Gigi Becali, pentru prosport.ro, care a făcut vâlvă în România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și