Închide meniul

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce FCSB l-a numit antrenor principal pe Elias Charalambous: „Îl va ajuta mult pe Pintilii!”

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2023, 18:39

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce FCSB l-a numit antrenor principal pe Elias Charalambous: „Îl va ajuta mult pe Pintilii!

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Ilie Dumitrescu, pe Arena Naţională / Captură AntenaSport

  • Reacţie lui Ilie Dumitrescu, după ce Elias Charalambous a fost numit antrenor principal la FCSB
  • Ce spune fostul internaţional despre alesul lui Gigi Becali

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce FCSB l-a numit antrenor principal pe Elias Charalambous, nu a întârziat să apară. Fostul internaţional este de părere că tehnicianul cipriot îl va ajuta mult pe Mihai Pintilii la pregătirea echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a asistat deja la un antrenament al roş-albaştrilor, şi va fi pe banca celor de la FCSB la meciul cu Sepsi, de luni.

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce FCSB l-a numit antrenor principal pe Elias Charalambous

Ilie Dumitrescu este de părere că Mihai Stoica a avut un cuvânt de spus în aducerea lui Elias Charalambous pe banca FCSB-ului. Fostul internaţional susţine că l-a cunoscut pe cipriot pe vremea când acesta evolua la Omonia, şi susţine că era un jucător bun, cu multe selecţii la echipa naţională a Ciprului.

Reclamă

Totodată, „Mister” susţine că Charalambous va aduce un plus pe banca roş-albaştrilor.

„Eu l-am cunoscut când antrenam în Cipru, eu eram la Apollon, el era jucător la Omonia. A fost un jucător bun, de echipă națională.

Reclamă

Eu cred că Mihai Stoica l-a propus, el are conexiuni în Cipru. Îl va ajuta foarte mult pe Pintilii și sunt convins că, în multe momente, va fi un plus. Sunt convins să Charalambous îl va ajuta mult pe Pintilii”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Elias Charalambous e noul antrenor al FCSB! Anunţul oficial al roş-albaştrilor

Elias Charalambous e noul antrenor al FCSB! Acesta a condus deja primul antrenament al echipei lui Gigi Becali, joi dimineaţă, şi a semnat apoi contractul cu vicecampionii. El va fi antrenorul din acte, iar Pinti e cel care va lua deciziile.

FCSB anunță că Elias Charalambous este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei noastre. Tehnicianul cipriot în vârstă de 42 de ani a participat deja la primul antrenament al echipei, după ce a intrat în contact cu jucătorii și membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese! Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesioniști, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca.

La începutul lui 2012 a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiași an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri și a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte șase luni la Doxa Katokopias (Cipru) și APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate.

A început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund și antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 – februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas și Doxa Katokopias, ambele din Cipru”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FSCB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”