Închide meniul

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce s-a decis ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea: „Inevitabilul s-a produs!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 9:00

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce s-a decis ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea: „Inevitabilul s-a produs!

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce s-a decis ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea

Captură AntenaSport

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce s-a decis că derby-ul dintre FCSB şi Dinamo să se joace în Ghencea, nu s-a lăsat aşteptată. Fostul internaţional consideră că lucrurile au intrat pe un făgaş normal, deoarece arena celor de la CSA Steaua este una construită din bani publici, astfel că orice echipă are dreptul de a evolua acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit undă verde pentru a închiria arena Ghencea. Primul meci pe care roş-albaştrii îl vor juca pe acest stadion, după opt ani, va fi chiar derby-ul cu rivala Dinamo.

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce s-a decis ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea

Ilie Dumitrescu susţine că hotărârea aprobată de Marcel Ciolacu este una normală, deoarece în caz contrar, ar fi fost abuz în serviciu. Fostul internaţional susţine că astfel inevitabilul s-a produs, deoarece susţine că este normal ca arena celor de la CSA Steaua să poate fi închiriată de orice echipă.

„Ar trebui să se pună o secundă în scaunului celui care a semnat. Când s-a înaintat o hârtie oficială, o cerere, era foarte greu, chiar dacă nu-și dorea ca FCSB-ul să joace în Ghencea… Era foarte greu, era abuz în serviciu. Nu mai era pe vrute.

Ai făcut o hârtie către club, nu mai exista cale. Eu cred că asta e prima hârtie oficială, pentru că până acum nu era o grilă.

Reclamă

Când s-a închiriat la Federație… Nu poți să ceri la Federație o sumă și mie să-mi ceri, că-s îmbrăcat în roșu, altă sumă. Sunt lucruri normale.

Inevitabilul s-a produs. E un stadion construit din bani publici și o societate care vrea să-l închirieze nu putea fi ținută la infinit departe”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea

Au apărut detalii despre cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. După mai multe încercări eşuate, Gigi Becali a primit în cele din urmă acceptul de la MApN. FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, se va disputa pe arena de 100 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB va fi prima echipă de club, după CSA Steaua, care va organiza meciuri pe arena din Ghencea care are o capacitate de 31.254 de locuri. Potrivit digisport.ro, vicecampioana Ligii 1 ar urma să achite aproximativ 27.000 de euro pentru fiecare meci. Aceasta a fost suma plătită de FRF pentru fiecare partidă a naţionalei României din Ghencea. E de aşteptat ca preţul să nu difere cu mult.

„Sunt dispus să plătesc cât spune legea. Nu spune legea, puşcărie! Dacă spune legea că 7 lei, 7 lei dau.

Vom pune prețuri atractive, astfel încât să câștigăm bani. Pun niște prețuri accesibile, mijlocii. Vreau să iau 400.000-500.000 de euro din meciul ăsta„, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și