Închide meniul

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca: „Echipa mai bună să intre în play-off!”

Viviana Moraru Publicat: 9 martie 2023, 22:10

Reclamă
Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca: „Echipa mai bună să intre în play-off!

Ilie Dumitrescu, înainte de CFR Cluj - FCSB

Ilie Dumitrescu / Instagram

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce partida dintre Sepsi şi FC U Craiova 1948 se va rejuca, nu a întârziat să apară. Fostul internaţional consideră că decizia luată de Comisia de Recurs a fost cea mai bună, şi susţine că în acest mod se va decide care este cea mai bună echipă pentru a ocupa ultimul loc de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova 1948 se va rejuca, cel mai probabil joi. După ce Comisia de Disciplină a întors decizia iniţială, care le acorda covăsnenilor victorie la masa verde, trupa lui Cristiano Bergodi a pierdut cele trei puncte, iar oltenii au urcat pe locul şase.

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca

Ilie Dumitrescu a comentat decizia luată în privinţa partidei dintre Sepsi şi FC U Craiova 1948. Fostul internaţional susţine că totul s-ar fi rezolvat mult mai repede, dacă ambele cluburi s-ar fi pus de acord, încă de la început, ca meciul să se rejoace.

„Mister” mai susţine că dacă ar fi făcut parte din conducerea clubului covăsnean, ar fi susţinut decizia luată de Comisia de Recurs.

„Este o decizie definitivă și irevocabilă. Cu siguranță, în plan fotbalistic, soluția ideală este ca meciul să se desfășoare pe teren, iar echipa mai bună să intre în play-off, cu aspirații către cupele europene.

Reclamă

Dacă aș fi fost în conducerea lui Sepsi, aș fi spus să se joace meciul pe teren. Se poate rezolva mai ușor dacă există o întâmpinare din partea clubului care a fost avantajat la ’masa verde’ și un acord de principiu și din partea celor care au pierdut meciul.

Într-un proces în care se vine cu întâmpinare din ambele părți e mai simplu, se poate rezolva”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

A venit motivarea deciziei Comisiei de Recurs, în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova!

A venit motivarea deciziei Comisiei de Recurs, în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova! Comisia de Recurs a decis ca partida dintre Sepsi și FC U Craiova să se rejoace, deși, inițial, Comisia de Disciplină a hotărât ca meciul să fie câștigat de Sepsi, la „masa verde”.

Reclamă 4 / 0/3

Comisia de Recurs și-a motivat decizia de a dicta rejucarea meciului dintre Sepsi și FC U Craiova.

„Desființează în parte Hotărârea CDE nr. 573/15.02.2023, în ceea ce privește sancțiunea cu penalitate sportivă, iar în temeiul art. 83.7 din RD al FRF sancționează clubului ACS Sepsi OSK cu penalitate sportivă 10.000 lei.

Admite recursul formulat de U Craiova 1948 SA împotriva Hotărârii CDE nr. 573/15.02.203. Desființează în parte Hotărârea CDE nr. 573/15.02.2023 în ceea ce privește sancțiunea cu forfait (3-0 în favoarea ACS Sepsi OSK), iar în temeiul punctului 5, legea 7 din Legile jocului dispune rejucarea jocului dintre ACS Sepsi OSK și U Craiova 1948 SA din minutul 0. Menține celelalte dispoziții ale hotărârii recurate. Admite cererile de intervenție accesorie.

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.03.2023 în ședință nepublică la sediul LPF”, se arată în motivarea deciziei Comisiei de Recurs.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și