Închide meniul

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Elias Charalambous a spus că nu îl cunoaşte

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 octombrie 2023, 22:45

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Elias Charalambous a spus că nu îl cunoaşte

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Elias Charalambous a spus că nu îl cunoaşte

Elias Charalambous şi Ionel Dănciulescu / colaj Hepta

Ionel Dănciulescu a avut o declaraţie dură la adresa lui Elias Charalambous, iar cipriotul a spus că nu îl cunoaşte pe fostul mare atacant. Iată reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Elias Charalambous a spus că nu îl cunoaşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu a avut un discurs dur referitor la Elias Charalambous, după ce a apărut zvonul că cipriotul ar fi pe lista lui Lyon.

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Elias Charalambous a spus că nu îl cunoaşte

Nu (n.r. nu-l cunoaște pe Ionel Dănciulescu). Oamenii îmi pronunță numele, nu știu motivul. Când devii important, oamenii vorbesc despre tine. Sunt liberi să o facă.

Toată lumea are opinii, fiecare e liber să vorbească, mai ales în România. Nu-mi pasă. Oricine poate să spună ce vrea”, a fost răspunsul lui Elias Charalambous la întrebarea dacă îl cunoaşte pe Ionel Dănciulescu, ce i-a fost pusă în conferinţa de presă de dinainte de FCSB – U Cluj.

Eu chiar n-am absolut nimic cu el. Eu doar am expus o realitate evidentă, pe care o știe toată lumea. Am văzut și astăzi, exact ce a spus domnul Becali, asta s-a întâmplat, cu Popescu nouă fals”, a spus, în replică, Ionel Dănciulescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Declaraţia care a aprins spiritele între Ionel Dănciulescu şi Elias Charalambous

Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon? Ce sunt balivernele astea? Să fim serioși. E A3 la FCSB! Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. Acceptă-ți situația și ia-ți fapta cu tine, cum se spune, că tu ești cine ești. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des”, a spus Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu l-a criticat din nou pe antrenorul de la FCSB şi după meciul câștigat de roş-albaştri la Oradea. Dănciulescu a fost de părere că discursul antrenorului de la finalul partidei nu e unul corect, având în vedere că, potrivit fostului dinamovist, cipriotul nu are un rol atât de important la clubul patronat de Gigi Becali.

„Vii și dai niște declarații de genul ‘am făcut două schimbări că am văzut eu echipa adversă, că s-a închis foarte bine’. Nu. Fii asumat în absolut tot ceea ce faci.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine, argumentul a fost imaginea aceea când a venit el prima oară, când ridica mingea cu mâna și le-o dădea jucătorilor de la FCSB, să dea la poartă. La nivel de copii și juniori. În fine”, a spus Ionel Dănciulescu pentru sursa citată.

Declarația lui Elias Charalambous care l-a enervat pe Ionel Dănciulescu

Antrenorul „roș-albaștrilor” a ținut să își laude jucătorii după victoria obținută în prima etapă a noului sezon de Cupa României. Elias Charalambous a menționat faptul că este mulțumit pentru că elevii săi au luat în serios meciul de la Oradea. De asemenea, a lăudat și oamenii din tribune.

„Vreau să îmi felicit jucătorii, mă bucur că au luat partida în serios. Sunt foarte fericit că am avut o astfel de atmosferă la meci, mereu spun că în România este o atmosferă specială. Suntem obișnuiți să jucăm cu o astfel de atmosferă. Nu ne-am așteptat la o asemenea atmosferă totuși, când întâlnești o echipă mai mică nu te aștepți la așa ceva.

Cupa e foarte importantă pentru noi, dar trebuie să luăm totul pas cu pas și să dezvoltăm o mentalitate puternică”, a spus Elias Charalambous conform sursei citate anterior.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și