Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Leo Grozavu, când a fost întrebat despre oferta de la FC U Craiova 1948

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2022, 15:33

Reacţia lui Leo Grozavu, când a fost întrebat despre oferta de la FC U Craiova 1948

Leo Grozavu este pe lista lui Adrian Mititelu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Reacţia lui Leo Grozavu, când a fost întrebat despre oferta de la FC U Craiova 1948. Fostul antrenor de la Botoşani şi Sepsi este unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Marius Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Chindia Târgovişte. Pe lângă varianta Nicolo Napoli, în spaţiul public s-a vehiculat şi faptul că Leo Grozavu ar putea veni antrenor la Craiova lui Mititelu.

Reacţia lui Leo Grozavu, când a fost întrebat despre oferta de la FC U Craiova 1948

Nu ştiu ce a apărut. Nu ştiu nimic de aşa ceva. nu am discutat cu nimeni, nu vă pot confirma. Au mai apărut zvonuri şi cu alte ocazii„, a spus Leo Grozavu pentru Antena Sport.

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948. Clubul lui Adrian Mititelu a făcut anuntul într-un comunicat oficial, la scurt timp după înfrângerea cu Chindia, 0-1.

Croitoru și Adrian Mititelu au reziliat contractul de comun acord. Până când oltenii își vor numi un nou antrenorul, FC U Craiova 1948 va fi pregătită de Paul Răducan și Florin Drăgan.

Reclamă

Marius Croitoru o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 11 în Liga 1, departe de obiectivul stabilit de Adrian Mititelu, play-off-ul. Oltenii au adunat patru victorii, trei remize și șase înfrângeri în 13 meciuri.

Croitoru a fost adus la FC U Craiova 1948 la începutul acestei stagiuni, după o nouă plecare a lui Nicolo Napoli.

Adrian Mititelu, întrebat dacă îl readuce pe Nicolo Napoli, după plecarea lui Marius Croitoru

Adrian Mititelu a fost întrebat dacă îl readuce pe Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948, după plecarea lui Marius Croitoru. Patronul oltenilor a explicat cum s-a produs despărțirea de Croitoru.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am niciun nume pe listă, pe cuvânt de onoare, nu pot să aduc pe oricine. M-am săturat de antrenori mediocri. (n.r. – nu v-ați gândit la Nicolo Napoli?) Nu m-am gândit la Nicolo Napoli, nu am nici măcar o idee, am primit multe propuneri. Ce să zic, a fost o zi pe care nu mi-am imaginat-o, că se va termina relația cu Marius Croitoru.

Cred că mă confundați, n-aveam cum să anticipez ceva la care nu m-am gândit. Nu eram sigur de victorie cu Chindia, știam că va fi un meci greu, dar aveam o gândire pozitivă. Am vorbit cu Marius, prima oară am mers în vestiar și ulterior ne-am întâlnit la birou. A venit croit să plece, a zis că simte că nu poate să facă nimic. Nici nu m-am gândit că ajungem vreodată în așa situație. Nu vă ascund că erau anumite nemulțumiri din partea unor jucători, în general legat de tot ce întâmplă la echipă, am auzit niște ofuri ale unora dintre ei, am încercat să-i unesc, nu să-l dezbin.

Pe fondul ăsta de reproșuri… Jucătorii au pierdut o primă importantă la meciul cu Chindia, plus premisa de calificare în play-off. Au fost anumite nemulțumiri. Până în iarnă nu se punea discuția să iau o astfel de măsură. Pe de altă parte, pe mine m-a convins hotărârea lui, că simte că nu poate să mai facă nimic, nu vrea să mai adâncim situația. La Craiova e altceva decât la Botoșani, a fost și presiunea fanilor”, a spus Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Reacţia lui Leo Grozavu, când a fost întrebat despre oferta de la FC U Craiova 1948
  • Marius Croitoru a plecat de la Craiova lui Mititelu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și